Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Nairobi

Kenya, fra 840 Euro

#Kenya Rejser til Kenya Det kan være en udfordring at besøge Kenya, men det er besværet værd. Hvis du aldrig før har besøgt Afrika, så er...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Nairobi

Nairobi er hovedstaden og den største by i Kenya, men hvad der gør det unikt er det, du kan finde inden for byens grænser. Det er især Nairobi National Park, som er den eneste nationalpark i verden, der findes inden for en storbys grænser. Tag et kig op i bakkerne, der ligger over byen, og du kan bare se en giraf der stirrer lige tilbage på dig.

Parken byder på Nairobi Safari Walk, som er en af ​​de få “til fods” oplevelser af denne type, der er mulige på det afrikanske kontinent. Denne tur til fods giver dig mulighed for at opleve parkens dyr på tætteste hold. Mere end 400 forskellige fuglearter kalder også denne park deres hjem.

Der er mange monumenter, vartegn og museer at se nærmere på under et besøg i Nairobi. Du kan tage en tur gennem byens rige historie, undersøge, hvordan kulturen har udviklet sig sammen med naturen, eller nyde samtids kunstfortolkninger fra regionale kunstnere. Nairobi National Museum kan også bringe dig ansigt til ansigt med de eneste fulde rester af en homo erectus, som antages at være et af de tidligste fulde eksempler på en oprejst hominide.

National Railway Museum, der ligger lige ved siden af ​​banegården, har været åbent i 40 + år og har tre operationelle damplokomotiver, der kan ses. Der skal ansøges om at se visse af udstillingerne, så planlæg i god tid hvis du vil se alle udstillinger på museet. Karen Blixen Museum er et andet interessant museum, lige ved foden af ​​Ngong Hills. udstillingen er om forfatterens, der skrev bogen Out of Africa, liv.

Nairobi er en by, der kombinerer natur og bykultur sammen er en meget unik måde. Hvis du nogensinde har ønsket at opleve Afrika, kan denne by bare være det perfekte sted for dig.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kenyas turistkontor

#Touristboard Kenya Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Kenya #visitKenya #iKenya #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Nairobi
broken clouds
17.9 ° C
17.9 °
17.6 °
68 %
3.6kmh
75 %
ons
22 °
tors
23 °
fre
21 °
lør
19 °
søn
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nairobi
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Kenya #Nairobi #iNairobi #visitNairobi #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her