Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Mumbai

Indien fra 931 Euro

#India Rejser til Indien Indien har længe været et populært rejsemål for ferier og opdagelsesrejser. Det er måske nok et land med mange indbyggere, men meget...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Mumbai

Mumbai, som før i tiden var kendt som Bombay, er en af verdens største byer. Byen er en rig by i kraft af den store trafik på Mumbais havn.

Faktisk er den rigere end sine modparter i den samme asiatiske region. Selve byen ligger på syv øer, som engang var syv adskilte fiskekolonier. Moderne Mumbai begyndte først at blive bygget i midten af det 19. århundrede, da transportnetværket mellem øerne blev bygget.

Se solnedgangen over Marine Drive

Marine Drive er en af de mange kendte veje som alle gerne vil køre på mindst én gang. Vejen kaldes af nogle for Indiens Route 66, selvom den ikke findes landet over. Marine Drive ligger op mod det Arabiske Hav og kendes også ved navnet Queen’s Necklace. Det er det perfekte sted at tage på stranden, men vær opmærksom på, at der kan være proppet med mennesker, især om dagen. Med hele 4 kilometers strand er det dog også et dejligt sted at gå en tur ved solnedgang. Der kan købes forfriskende drinks langs hele stranden, så smør et lag solcreme på huden og nyd dagen og solnedgangen over det Arabiske Hav.

Colaba distriktet

Hvis du besøger Mumbai er der stor chance for, at du vil finde vej til Colaba distriktet mindst én gang. På dette friske marked kan du købe dagens fangst fra de lokale fiskere samt udforske områdets mange historiske bygninger. Gadesælgere står langs fortovene. Forbered dig på at prutte om prisen. På den måde kan du spare op til halvdelen på den udbudte pris. Colaba distriktet er underholdende og spændende – og der sker altid noget.

Udforsk Kanheri grotterne

Kanheri grotterne ligger i Sanjay Gandhi National Park og er en af de mange steder du bliver nødt til at besøge i Mumbai. Tag trapperne til de cirka 75 unikke grotter med gamle indskrifter, store skulpturer, og enestående vægmalerier. Det er næsten som at tage på tidsrejse. Hvis det er varmt kan du vælge at hoppe i en af de pools som er bygget ind i klippesiden i nærheden af grotterne. Det vil være en uforglemmelig tur.

Er du klar til at udforske Mumbai?

Kan du høre Mumbai kalde på dig? Der er altid noget underholdende, lærerigt, og spændende at lave i denne kæmpestore by. Lær mere om dens historie mens du nyder dens moderne faciliteter og lækre restauranter. Køb aftensmad fra en gadesælger mens du udforsker de lokale markeder. Gå en tur ved daggry, før det går hen og bliver alt for varmt.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Indiens turistkontor

#Touristboard India Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #India #visitIndia #iIndia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Mumbai
moderate rain
26 ° C
26 °
24.9 °
100 %
4.1kmh
100 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Mumbai
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mumbai #iMumbai #VisitMumbai #India #VisitIndia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her