Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Mostar

Bosnien-Hercegovina fra 335 Euro

#Bosnia Rejser til Bosnien-Hercegovina Selv i sommermånederne, når turismen er på sit højeste, vil du finde, at Bosnien-Hercegovina ofte bliver overset. Den konflikt, der fandt sted...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Mostar

Det sydlige Bosniens robuste charme kommer til live for besøgende der kommer til Mostar. Beliggende ved Neretva floden blev byen opkaldt efter broen der førte til byen i middelalderen. Den gamle bro der blev bygget i det 16. århundrede er byens mest genkendelige vartegn og et fremragende eksempel på islamisk byggekunst og kultur.

der er utallige festivaler der afholdes i Mostar hele året hvilket giver besøgende mulighed for at deltage i den lokale kultur på forskellige måder. Melodije Mostara er en musikfestival der er blevet afholdt årligt siden 1995. Teaterfestivaler, sommerfestivaler og korfestivaler afholdes også regelmæssigt i byen, med mange af disse festivaller sponsoreret af regeringen.

Der er mere end et dusin kunstneriske institutioner i byen. Du finder ud af at mange af de kulturelle påvirkninger smelter sammen her, øst og vest, syd og nord, det hele er med til at skabe en herligt atmosfære. Du kan lære mere om områdets historie og kultur hvis du afsætter tid til et besøg i Herzegovina museet. Museet blev etableret i 1950 og udstillingerne viser den historiske og kulturelle udvikling i regionen med flere arkæologiske udstillinger.

Museet for den gamle bro åbnede i 2006 og her er der udstillinger der fortæller historien om broen og byen. Resterne af de gamle træbroer der var på stedet inden stenbroen blev bygget kan også ses på museet. Husk også at gå en tur gennem den gamle by her vil du finde en unik atmosfære og få et lille glimt af det lokale liv. Mostar er smuk, betagende og utrolig, du finder ikke en bedre feriedestination.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bosnien-Hercegovinas turistkontor

#Touristboard Bosnia and Herzegovina Tourism Authority T: + 387 33 580 999 Social media WEBSITE #BosniaAndHerzegovina #visitBosniaAndHerzegovina #iBosniaAndHerzegovina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Mostar
few clouds
12.7 ° C
12.9 °
12.7 °
58 %
1kmh
20 %
ons
22 °
tors
24 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MOSTAR
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mostar #iMostar #VisitMostar #BosniaHerzegovina #VisitBosniaHerzegovina #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her