Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Moron

Cuba fra 1089 Euro

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Moron

Moron ligger i det centrale Cuba og er stedet at besøge, når du vil opleve livet på en autentisk måde på denne caribiske ø. Det er den ældste af byerne i dens kommuner og er tæt på feriestedssamfund som Cayo Guillermo og Cayo Coco.

Når du har sat foden i dette samfund, føles det som om du er rejst tilbage i tiden. En af de bedste attraktioner i byen er en chance for at køre et operationelt damptog. Under turen skaber lokale musikere en festlig atmosfære, der giver den perfekte sightseeingmulighed.

En anden fantastisk måde at se byen på er via hesteryg. Mange af hotellerne og resorts i området booker altomfattende dagsudflugtsmuligheder til Moron, der inkluderer denne mulighed. Du kan også besøge alene og tale med en lokal sælger om lejetid på en hest om morgenen. Du vil gerne udforske om morgenen, fordi eftermiddagen bliver varm og perfekt til tid på stranden.

For at udvide din tur i byen, skal du sørge for at besøge sukkerrørsmuseet for at få et glimt af, hvordan det lokale liv udviklede sig i dette centrale område på Cuba. Der er en krokodillefarm, som også kan turneres.

En af de bedste oplevelser, som Moron tilbyder, er dog en tur igennem er laguner med speedbåd. Charter en båd, og kør gennem racerløb gennem området, og skab dine egne bølger, mens vinden krøller dit hår.

Moron ser ud til at sidde fast i 1920’erne. Det gør det til en interessant og spændende mulighed for at udforske under din næste cubanske ferie.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Morón
clear sky
27 ° C
27 °
27 °
93 %
2.1kmh
10 %
ons
32 °
tors
30 °
fre
32 °
lør
32 °
søn
30 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Moron
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Cuba #Moron #iMoron #visitMoron #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her