Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Montego Bay

Jamaica fra 1178 Euro

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Montego Bay

Montego Bay ligger på Jamaicas nordvestlige kyst og er landets næststørste by. Montego Bay er tilfældigvis også en af ​​Caribiens hotteste destinationer. Mange store krydstogtskibe inkluderer Montego Bay på deres liste over anløbshavne.

Montego Bay er fyldt med spændende charme. Der er masser at se og gøre under et besøg på øen. Spisning, dans, sightseeing og shopping er blandt de populære valg. Montego Bay huser også nogle af verdens største naturattraktioner.

På Half Moon Cove har turister mulighed for at lege og svømme med delfiner i deres naturlige miljø. En delfinsvømmelse kan være en oplevelse, der er en gang i livet.

Længere inde i landet er Croydon Plantation åben dagligt. På Croydon Plantation kan gæsterne opleve den travle aktivitet, der finder sted på en plantages grund. Ananas og en bred vifte af citrusfrugter høstes dagligt.

Canyon River Whitewater Rafting tilbyder daglige udflugter. Turister kan tage en tømretur ned ad Canyon River, som passerer gennem en uberørt regnskov. Børn på fire år og derover er tilladt på raftingture. Alle ture inkluderer frokost og drikkevarer. Dette er en glimrende måde at se en helt anden side af Montego Bay på.

Sejladsvirksomheder, der tilbyder udsøgte undersøiske ture. Den halvt nedsænkede båd har store glasvinduer, der giver turister mulighed for at se havet fra en ny vinkel. Gæster til Montego Bay kan forblive tørre, mens de oplever et farverigt udvalg af fisk, hajer og andet vandlevende liv.

Windsor Caves er en af ​​Montego Bay, Jamaicas hotteste turistattraktioner. De enorme huler er tilgængelige for erfarne spelunkere, selvom andre turister er tilladt op til rebet. Vovede rejsende kan se store flagermus hænge fra hulens loft og fantastiske kalkstenformationer. Windsor Caves kan prale af landets største flagermuspopulation, og flagermusguano bruges på mange af plantagerne som gødning.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Montego Bay
few clouds
26.9 ° C
26.9 °
24.9 °
100 %
1kmh
20 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
29 °
søn
28 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MontegoBay
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jamaica #MontegoBay #iMontegoBay #visitMontegoBay #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her