Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Mombasa

Kenya, fra 840 Euro

#Kenya Rejser til Kenya Det kan være en udfordring at besøge Kenya, men det er besværet værd. Hvis du aldrig før har besøgt Afrika, så er...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Mombasa

Mombasa har en rig historie, hvor århundreders handel og alle former for kulturelle påvirkninger har formet swahili-kulturen, herunder det nationale sprog i Kenya, passende kaldet swahili.

Sproget afspejler Kenyas farverige historie; det indeholder ord fra arabisk, portugisisk og endda tysk oprindelse. Swahili tales nu over hele Østafrika og endda så langt som Congo.

En tur gennem Mombasa Old Town afslører hjertet af swahili-kulturen. De smalle gader kan næppe rumme biler, men desto flere mennesker og æsler. De høje huse giver skygge for den brændende Mombasa-sol; de tunge trædøre er smukt udskåret og indskrevet med arabisk tekst fra Koranen; Islam er den dominerende religion ved siden af ​​den kenyanske kyst. På verandaen chatter gamle mænd i traditionel muslimsk påklædning dagen væk og deler en gryde krydret kaffe.

Ved kanten af ​​den gamle bydel, der vender mod Mombasa-bugten, står Fort Jesus; bygget af portugiserne, der erobrede byen i det 16. århundrede. De holdt fast ved fortet, indtil de britiske kolonialister gjorde det til et fængsel.

Fortet er åbent til visning, indeni er der et museum, der fortæller fortets historie og dets beboere. Kanonerne, der bruges til at holde angriberne i skak, står stadig stolt overfor havet.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kenyas turistkontor

#Touristboard Kenya Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Kenya #visitKenya #iKenya #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Mombasa
broken clouds
26.4 ° C
26.4 °
26.4 °
65 %
7.9kmh
71 %
ons
27 °
tors
27 °
fre
26 °
lør
27 °
søn
26 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Mombasa
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Kenya #Mombasa #iMombasa #visitMombasa #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her