Hvad er MIOTA ?

MIOTA har etableret sig som en af verdens førende kryptovalutaer og er bygget til at udnytte blockchainteknologi til at drive Internet of Things-netværk (IoT-netværk).

MIOTA’s grundlæggere startede med at skabe deres egen form for blockchainnetværk, Tangle, og de satte sig for at løse mange af problemerne, som plagede andre blockchainnetværk såsom transaktionsgebyrer og problemer med skalerbarhed. IOTA er en førende kryptovaluta, og MIOTA’s diagram afspejler kursen på dette token, som kan blive påvirket af forskellige tendenser inden for branchen.

Derudover kan kursen på MIOTA’s mønt bliver påvirket af fremskridt på området IoT og generel accept af kryptovalutaer. MIOTA-netværket og MIOTA-tegnebogen blev lanceret i 2015 og tiltrak sig hurtigt nysgerrighed fra flere akademiske institutioner og communityet omkring kryptovaluta.

Selskabet kunne endvidere sikre strategiske partnerskaber med kendte mærker, som den tyske bilkæmpe Volkswagen, med hvilken der udvikles en IoT-løsning for tilsluttede biler.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here