Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Miami

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Miami

Miami er en amerikansk by som er kendt for sine solbadningsmuligheder og fantastiske restauranter. Man kan ikke besøge byen uden at tage en tur til stranden og hvis man gerne vil endnu længere ud på vandet kan man med lethed hyre en fiskekutte eller tage på en bådtur langs Floridas kyst. Det er en unik måde at slappe af og komme lidt væk fra turistmængderne.

Derudover er Miami også kendt for sit fantastiske natteliv. Hvis du gerne vil ud at have et par cocktails og danse hele natten bør du smutte en tur til South Beach. Foretrækker du lidt mere afslappet udforskning kan du med fordel tage ud til Coconut Grove, hvor du vil blive mødt med utallige familieejede butikker.

Miami er også hjemsted for et blomstrende cubansk samfund, så du kan med fordel tage en tur til Little Havana. Området ligner og føles som Cuba, men det er mere moderne end byen det er opkaldt efter. Her afholdes der adskillige farverige festivaler året rundt, så besøgende sagtens kan få en fornemmelse for, hvordan det er at bo her til dagligt. Fra Miami har du naturligvis også nem og hurtig adgang til Orlando og byens mange temaparker.

En tur til Miami byder på alt fra bådshows til dybhavsfiskeri. Du kan danse hele natten lang eller slappe af under Floridas varme sol. Det er en by som har noget for alle.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Florida Tourism

VisitFlorida.com

T: +1 888-735-2872

www: Website Link

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Miami
scattered clouds
27.2 ° C
28.3 °
26.1 °
86 %
2.2kmh
40 %
ons
30 °
tors
30 °
fre
31 °
lør
30 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Miami #iMiami #VisitMiami #Florida #VisitFlorida #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her