Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Mexico City

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Mexico City

De fleste ture til Mexico involverer et besøg til kystnære badebyer og opdagelsesrejser i junglen for at komme ud at se aztekernes ruiner. Det er naturligvis spændende og afslappende ture som er indsatsen værd, men man bør ikke ignorere Mexico City. Det er den ældste hovedstad på de amerikanske kontinenter og blev oprindeligt bygget i 1325 af aztekerne. Byens historiske centrum er hjemsted for Xochimilcos flydende haver og andre tempelruiner, som du ikke engang behøver tage ud i junglen for at finde.

Mexico City er hjemsted for flere end 160 museer og 100 kunstgallerier, hvilket er den største kulturelle koncentration i et byområde i hele verden. Derudover er byen også hjemsted for flere end 30 koncerthaller, så besøgende kan udforske alle deres interesser i deres eget tempo. Ét sted alle bør besøge er National Museum of Art. Med dens kalk- og vægmalerier minder bygningen meget om Europas gamle katedraler. Den permanente udstilling på museet indeholder værker fra bl.a. Rembrandt, Rubens, og Murillo.

Den kulinariske scene i Mexico City er noget helt for sig selv, da du vil kunne finde restauranter som byder på mad fra alle de 31 stater i landet. Derudover er der også mulighed for at nyde mad fra internationale køkkener, ofte med mexicansk fusion. Sørg for at lægge turen forbi verdens andenstørste fisk- og skaldyrmarked: La Nueva Viga Market.

Mexico City er en by som byder på spænding og eventyr i verdensklasse. Hvis du altid gerne har villet besøge Sydamerika bør du starte din rejse her.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Mexico City Tourist Information

Av. Juárez 445, Colonia Centro
Centro, Cuauhtémoc
06000 Ciudad de México

T: +52 800 008 9090

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Mexico City
overcast clouds
16.8 ° C
17 °
13.3 °
66 %
3.6kmh
100 %
ons
24 °
tors
22 °
fre
24 °
lør
25 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MexicoCity
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mexico #MexicoCity #iMexicoCity #visitMexicoCity #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her