Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Marsa Alam

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Marsa Alam

Kunne du tænke dig at opleve det Røde Hav, med dets hvide sandstrande og fantastiske dykker-muligheder, uden det medfølgende hav af turister som de fleste egyptiske byer har at byde på? Så er Marsa Alam den perfekte rejsedestination for dig. Byen er hjemsted for den berømte Abu Dabab strand, hvor du med garanti vil se mindst én skildpadde og, hvis du er heldig, noget mere unikt, såsom en krokodillefisk.

Hvorfor ikke besøge Kleopatras mine?

Mange af de vidundere som Egypten har at byde på, såsom pyramiderne og de fantastiske skulpturer som har overlevet i flere årtusinder, ville ikke stå der i dag uden Egyptens miner og alt det hårde arbejde der blev lagt i konstruktionen af disse vidundere. Derudover ville landet heller ikke have de fantastiske ædelsten som det nu engang har. Smaragderne kommer fra Kleopatras mine i den østlige ørken, som har været mineret siden den ptolemæiske æra.

Når du føler, at du har ledt efter smaragder længe nok giver det kun mening at slappe af ved det Røde Havs smaragdgrønne vand. Du kan for eksempel vælge at slappe af på Honkorab stranden syd for Marsa Alam. Her vil du kunne mærke solens varme stråler på din krop, få dig en kølig drink, og tage på dykkertur hvis det interesserer dig. Men husk – én ting af gangen.

Tag på udforskning på fiskemarkedet!

En af de bedste oplevelser Marsa Alam har at byde på er Port Ghalib Marina fiskemarkedet. Her kan du spise lækre fisk- og skaldyrretter fra frisk fangst. Det er et af de mest udsøgte måltider du overhovedet kan forestille dig. Jo mere du investerer i markedet, jo mere får du ud af dit besøg, så vi anbefaler næsten at springe et måltid eller to over, så du virkelig kan nyde oplevelsen til fulde.

Hvis du befinder dig i Marsa Alam når Ramadanen er ved at være slut kan du med fordel deltage i Eid al-Fitr, hvis du ønsker en helt unik oplevelse. Højtiden fejrer, at fasten i den hellige måned er slut og er den mest fantastiske måde at fejre den muslimske tro på.

Hvis man ønsker at opleve mere af Egypten på ferien til Marsa Alam, er man kun 2 timers kørsel fra templerne og de historiske monumenter i Luxor, eller 30 minutter fra Kamelernes Dal, hvor man kan se de vilde gazeller i denne smukke nationalpark. Hvis man hellere vil shoppe på ferien er man mindre end en time fra den historiske El Quseir, hvor man kan prutte om prisen på perfumer og sølv i souk’en. Man kan også udforske ørkenen på en jeep safari på ferien til Marsa Alam, eller tage en sejltur, hvor man kan være så heldig at spotte delfiner og skilpadder.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Marsa Alam
overcast clouds
32.2 ° C
32.2 °
32.2 °
46 %
6.9kmh
100 %
ons
33 °
tors
33 °
fre
34 °
lør
35 °
søn
33 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MarsaAlam
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #MarsaAlam #iMarsaAlam #visitMarsaAlam #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her