Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Marianske Lazne

Tjekkiet fra 223 Euro

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Marianske Lazne

Hvis en spaferie lyder som noget for dig, så bør Marianske Lazne (Marienbad) ligge utroligt højt på din liste over ønskedestinationer. Byen er hjemsted for flere end 100 naturlige kuldioxid kilder, hvilket har gjort, at der er opstået en mosaik af hjem, parker, og spas i området, som hver især hjælper med at sikre den afslappende oplevelse.

Marianske Lazne er næsten lige så kendt som den anden af de store kurbyer i området, Karlovy Vary. Marianske Lazne hed før i tiden Marienbad og adskiller sig fra Karlovy Vary ved at være beliggende i en smuk dal i 600 meters højde. Byen er anlagt som kurby lidt senere end Karlovy Vary og i Marianske Lazne er der i dag mange kilder der skulle have gavnlig effekt på en lang række forskellige sygdomme. Den store kolonade indeholdende kilder strækker sig over 120 meter og er opført i 1889.

Krizovy Pramen (korskilden)

Dette er byens mest kendte kilde. Der blev bygget seks dusin ioniske søjler over kilden i starten af 1800erne og den nuværende bygning er en tro kopi af den originale murstens- og træbygning som stod her i sin tid. Godt nok er det fristende, men du bør overveje ikke at drikke vandet, det siges at have en imponerende laksativ effekt.

Dette er måske årsagen til at der er sat computer kontrolleret musik til, således at man kan foretage sig andet end at drikke vand, her er mulighed for at lytte til musikken under indtagelsen af de våde varer – uden kun at skulle tænke på eventuelle uheldige konsekvenser af denne indtagelse.

Central park

Denne smukke park befinder sig i nærheden af Bohemian Hotel og byder på skønne vandrestier, en lille å, og store grønne områder. Her er især smukt om foråret, når træerne og blomsterne så småt er ved at vende tilbage, og om efteråret når farverne begynder at skifte. Find dig en tom bænk og nyd den uovertrufne fred og ro parken byder på.

Religiøst centrum

Marianske Lazne har en lang række forskellige kirkelige retninger repræsenteret hvilket vidner om de mange forskellige baggrunde tidligere tiders kurgæster havde.

Men stadig i dag får Marianske Lazne besøg af folk fra alle trosretninger, hvilket betyder, at byen nemt kan vedligeholde de forskellige religiøse centrummer. En af de mest populære attraktioner er den gamle anglikanske kirke, designet af William Burges. Nu til dags anvendes kirken som en koncertsal.

Marianske Lazne byder på en uimodståelig mulighed for at slappe af på din helt egen måde. Rejs hertil for at besøge de fantastiske fontæner og mineralkilder som vil forbedre dit helbred på ingen tid, uanset hvor stresset du føler dig i øjeblikket.

Rejser til Marianske Lazne, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Marianske Lazne og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Marianske Lazne Tourist Information Office

Poštovní 160/17
353 01 Mariánské Lázně

T: + 420 777 338 865

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Mariánské Lázně
few clouds
17.7 ° C
19.2 °
15.5 °
61 %
3kmh
22 %
ons
21 °
tors
13 °
fre
20 °
lør
17 °
søn
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MARIANSKELAZNE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#MarianskeLazne #iMarianskeLazne #VisitMarianskeLazne #CzechRepublic #VisitCzechia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her