Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Male

Maldiverne fra 1209 Euro

#Maldives Rejser til Maldiverne Republikken Maldiverne er et ørige der ligger sydvest for Indien. Landet består af 26 atoller der er beliggende oven på en undervands...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Male

Male er hovedstad i Maldiverne. Det er en af ​​de tættest befolkede byer i verden og det er en af ​​de laveste belliggende byer. Byen er kun 5,8 kvadratkilometer og den gennemsnitlige højde over havets overflade på omkring 2 meter og stadigt krympende.

Male bliver ofte strøget som feriedestination, fordi mange ser byen som et sted med intet at gøre. Selv om du ikke finder et blomstrende natteliv her eller luksusresorts med alle faciliteter, vil du finde en spændende by der er fuld af liv. Gaderne er smalle, husene er farverige og du vil have en stærk følelse af fællesskab under dit ophold.

Der er flere attraktioner, der er værd at se under dit ophold i Maldiverne. Sultan Park og National Museum er den eneste overlevende bygning fra det, der plejede at være sultanens palads. Museet er vært for flere udstillinger, der ser på det kongelige liv.

Hvis du vil ud af byen, så prøv at tage en båd til Hulhumale Island. Det er en kunstig ø, der stadig er noget tom og tjener som “landlig” flugt fra Male i øjeblikket. Du finder en dejlig strand med caféer og restauranter.

For de der elsker at surfe, prøv den kunstige strand beliggende nær lufthavnen. Male tilbyder markeder, strande og et spændende kig på de lokale liv. Det er ikke være den helt store festferie, men det er en anden ferie med sin egen charme.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Maldivernes turistkontor

#Touristboard Maldives Tourism Authority 2nd Floor, H. Zonaria Boduthakurufaanu Magu Male’ Republic of Maldives T: +960 332 3228 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Maldives #visitMaldives #iMaldives #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Malé
overcast clouds
30 ° C
30 °
30 °
84 %
2.1kmh
100 %
ons
30 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Male
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Male #iMale #VisitMale #Maldives #VisitMaldives #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her