Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#MakadiBay

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Makadi Bay

Mellem bjergene, det krystalklare Røde Hav og store dynger af ørkensand ligger Makadi-bugten, og her kan man være sikker på at få en uforglemmelig ferie. Dette livlige resort i Egypten giver et glimrende udvalg af aktiviteter at vælge imellem. Man kan regne med at der sker noget både om dagen og om aftenen på Makadi-ferien. Når aftenen kommer, er der masser af livemusik-steder og muligheder for at danse i barerne og på natklubberne langs bugten. Hvis man hellere har lyst til at slappe af på stranden på ferien, vil Makadi-bugten friste dig med dets fantastiske sand. Eller hvis du planlægger en dykkerferie, tilbyder Makadi på nogle af de bedste snorkling- og dykkersteder i Det Røde Hav, så sørg for at gribe muligheden!

Det vidunderlige liv under havoverfladen kan også opleves på en dag til den spektakulære ø, Giftun med flotte rev tæt ved strandbredden. Man kan enten snorkle, tage en sejltur i bådene med vinduer i bunden så man kan observere livet under havoverfladen, eller tage ud og dykke. Der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder dykkerture med erfarne instruktører. Makadi har også tennisbaner og beach volley-baner som kan holde jer aktive hvis man hellere vil blive på land.

Når I planlægger ture på ferien, skal man huske på at man får uforglemmelige ture i den store ørken med fantastiske udsigter fra en jeep safari eller kamelryg. Man kan også forkæle sig selv til en unik Beduin-ørken-oplevelse, hvor man kan møde en rigtig beduin-familie. Hvis man elsker at shoppe, har marked souk mere end 100 butikker/stande, der sælger alt hvad man kan få brug for eller, hvis man hellere vil lidt længere væk, kan man tage til strandresortet Sharm El Sheikh, som ikke ligger særligt langt væk.

Det kan også være man har lyst til at opleve det historiske Cairo eller Luxor, hvis man er interesseret i egyptiske antiviteter. En tur til pyramiderne i Giza er spændende for alle aldre, mens Luxor’s museum er eet af landets bedste steder at gå på opdagelse i byens og områdets historie. Det er virkelig et uforglemmeligt valg, hvis man ønsker et imponerende strandresort i Egypten med masser af aktiviteter og en ferie, som er lidt anderledes.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Egypt
overcast clouds
22.7 ° C
23.8 °
21.5 °
96 %
3.1kmh
100 %
ons
28 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #MakadiBay #iMakadiBay #visitMakadiBay #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MakadiBay
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her