Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Lisbon

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal fra 248 Euro

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Lisbon

Hvis man aldrig har besøgt Portugal før er Lissabon den perfekte rejsedestination.

Her får du mulighed for at fordybe dig i landet og byens kulturer og byens beliggenhed i nærheden af kysten betyder, at den byder på fantastiske dagstursmuligheder. Derudover gør landets varme vintre, at Lissabon er den perfekte destination året rundt.

Lissabon er designet i utallige arkitektoniske stilarter, med alt fra romanske til gotiske til barokke til postmoderne bygninger. En rundvisning på gåben vil give dig en fantastisk mulighed for virkelig at nyde alle de forskellige stilarter og monumenter byen har at byde på, heriblandt Marquis of Pombal Square.

Mens du befinder dig i Lissabon bør du planlægge en tur til Belem Tower. Tårnet er et af de mest populære landmærker i hele Portugal, takket være dens havnære beliggenhed og betagende profil. Det blev bygget sidst i det 16. århundrede og det befæstede tårns Manueline stil har gjort, at bygningen har fået sig en plads på UNESCOs Verdensarvsliste.

Parker udgør en vigtig del af byens infrastruktur. Godt nok er Eduardo VII Park ikke den største Lissabon har at byde på, men det er alligevel en af de mest spændende. Med dens 26 hektar er parken noget helt for sig selv og de store grønne områder med fantastiske udsigter er ikke til at klage over. Monsanto Forest Park ligger på mere end 1.000 hektar og byder på nogle skønne vandreture med udsigt over byen såvel som vandet.

Lissabon er en by som byder på eventyr for alle. Sørg for at medbringe et behagelige sko, for når du først er kommet godt i gang med at udforske byen vil du få svært ved at stoppe igen.

Seværdigheder i Lissabon

Lissabon har det hele – her kan du ligge på stranden og slikke sol om formiddagen og tage på sightseeing blandt de historiske bygninger om eftermiddagen. Til aften kan du spise på udsøgte restauranter, som er blandt de bedste i Portugal, gå en tur langs havnen, tage i teateret eller slå dig løs i nattelivet. Især Bairro Alto-området, som er kendt for sine gadefester, er et oplagt sted til en bytur på portugisisk manér.

Jardim Zoologico

For dem, der rejser til Lissabon med børn, er der rigtig gode muligheder for at give ungerne nogle helt fantastiske ferieminder i Jardim Zoologico, Lissabons zoologiske have. Her finder i et væld af sjældne og eksotiske dyr, lige fra næsehorn til pelikaner, bjørne og reptiler i alle afskygninger. I kan tage med svævebanen over parken og se ned på dyrene i indhegningerne under jer. Hvis i er vilde med dyr skal i prøve at besøge Oceanario de Lisboa, som er et kæmpe akvarium, der huser tusindevis af forskellige dyrearter, der har det tilfælles at de holder til under vand.

Jeronimo Kloster

Det vigtige Jeronimo kloster stod færdigt i 1502, og ligger lige ved havneindløbet i Lissabon. Søjlerne og væggene er dekoreret med dyrerelieffer, og hele komplekset blev bygget i datidens typiske Portugisiske storslåede stil. Siden 1983 har Jeronimo klosteret været et UNESCO verdensarvsted. De mange besøgende til klosteret tiltrækkes også af den store park, der ligger foran klosteret.

Belém tårnet

I nærheden af Jeronimo kloster ligger Belém tårnet, som er et af de mange kendte landemærker i Lissabon, bygget til minde om Vasco da Gama.

Cristo Rei

Enhver, der spørger sig selv ved synet af Cristo Rei-statuen, om man er havnet på det forkerte kontinent kan være helt rolig. Du er altså i Portugal, selvom Kristusstatuen minder meget om Rio. I 75 meters højde er der en udsigtsplatform, der giver dig en smuk udsigt over Lissabon. Selve statuen der blev indviet i 1959 med deltagelse af Rios ærkebiskop, står med sine åbne arme 28 meter højere.

Gulbenkian Museum

Tag til Gulbenkian Museum for at se malerier af Rembrandt, Monet og andre, eller se udstillingerne af lokale nye kunstnere, som pryder væggene i Metroen. Husk også at nyde udsigten fra St. Georges-slottet og turen op til fæstningen er god motion efter al den portugisiske gode gastronomi.

Udflugter fra Lissabon

Estorilkysten

Tag på udflugt ud fra Lissabon, Estorilkysten strækker sig fra Atlanterhavet til floden Tagus og har en storby samt mindre byer, hvor du kan opleve den portugisiske livsstil. Du kan også tage ud for at opleve Cascais, som er en smuk lille by ved havet, hvis kringlede gader skjuler eventyrlige historier.

Kulturlandskab Sintra Cascais

Sintra Cascais Naturpark er et “must”, hvis du elsker udendørs naturoplevelser. I disse smukke landskaber finder du barokpaladser, høje klipper, frodige blomster og dyr samt billedskønne vandfald og vandløb. Siden 1995 er Sintra-landskabet et UNESCO verdensarvssted. Hovedattraktionen er Palace da Pena, et farverigt slot omgivet af en regnskovlignende park. Et andet must er Villa Quinta da Rigaleira. Her finder du en herlig labyrinthave, derer meget populær både blandt voksne og børn. Den historiske kerne i Sintras er som et friluftsmuseum med de imponerende haver i Palace de Seteais, Capuchos-klosteret, flere museer og Monserrate-parken.

Ericeira

Resortbyen Ericeira ligger ved den barske men smukke kyst, og dette sted er en juvel blandt de mange byer i området ved Lissabon kysten. Det er helt ideelt til rolige familieferier og romantiske ophold.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Turismo de Lisboa

Turismo de Lisboa Visitors & Convention Bureau
Rua do Arsenal 21
1100-038 Lisboa

T: +351 21 031 27 00
F: +351 21 031 28 99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Lisbon
mist
17.8 ° C
18.9 °
16.8 °
86 %
3.6kmh
75 %
ons
29 °
tors
32 °
fre
33 °
lør
32 °
søn
35 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lisbon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Lisbon #iLisbon #VisitLisbon #Lisboa #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her