Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Krabi

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand fra 722 Euro

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Krabi

Krabi er den skønne, thailandske by du drømmer om. Skønne strande, varmt klima og den livlige by, danner rammerne om den perfekte afslapningsferie. Byen, som ligger 900 kilometer væk fra Bangkoks travle storbyliv, kan godt virke lidt provinsiel, men den har alt hvad man behøver på en lækker ferie. Lækre strande og livlige markeder er en stor del af Thailand. Når du rejser til Krabi finder du de mest fantastiske markeder, hvor du kan prøve de spændende lokale retter og købe skønne souvenirs.

Når du rejser til Krabi, har du massere af muligheder når du skal finde et sted at bo. Én overnatningsmulighed, hvor Krabi især udmærker sig i, er gæstehuse. Det er den ultimative overnatningsoplevelse, når du kan få lov at bo i et gæstehus helt nede ved stranden. I de senere år, har Krabi udviklet sig fra at være en provinsiel backpacker destination, til et mere populært sted at besøge for rejsende generelt. Derfor er der begyndt at poppe nogle rigtigt lækre hoteller op rundt omkring. Det er gode nyheder, hvis du vil forkæle dig selv med et luksuriøst hotel, med pool og restaurant, samtidig med at du vil væk fra menneskemængden.

Krabi rejser byder på rigtigt mange muligheder for at tage ud og opleve området. Krabi er nemlig den perfekte destination, hvis du vil være tæt på mange forskellige aktiviteter. Når du rejser til Krabi, er det eksempelvis oplagt at tage en longtailboat rundt og besøge de andre strande i nærområdet. Der er et væld at vælge imellem, så du kan sagtens prøve en ny hver dag. Du kan også tage en longtailboat ud til nogle af de omkringliggende øer, som også byder på helt nye strande og oplevelser.

Med så mange lækre strande, er der selvfølgelig også godt mulighed for at dyrke noget vandsport. Især Krabi by er et rigtigt dykkerparadis. Anemone Reef og Shark Point er de to mest populære steder til at udforske, hvad der gemmer sig under vandoverfladen. Det kan også være at du er den mere jordbundne type. Fra Krabi kan du tage en tur ind og opleve junglen. Tag turen på elefantryg og oplev naturen fra et helt nyt perspektiv når du rejser til Krabi.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Thailand
light rain
34.4 ° C
34.4 °
34.4 °
48 %
2.6kmh
100 %
ons
35 °
tors
35 °
fre
34 °
lør
32 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Krabi
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Krabi #iKrabi #VisitKrabi #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation