Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Kingston

Jamaica fra 1178 Euro

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Kingston

Grundlagt i 1692 er Kingston hovedstad på Jamaica. Det var oprindeligt beregnet til at være et sted for de overlevende efter et jordskælv, der ødelagde Port Royal. Denne handling gjorde dette samfund til en blomstrende metropol fra dens ydmyge landbrugsrødder.

Sørg for at besøge Bob Marley Museum under dit ophold. Det tilbyder udstillinger, der indeholder memorabilia af kunstneren og flere af hans personlige ejendele. Museet er endda en udstilling, da det var Marleys hjem og hans lydstudie. Guidede ture er obligatoriske.

National Gallery of Jamaica er endnu en fascinerende tur at nyde. Det guider besøgende gennem en rejse med lokalt kunstværk, herunder stykker skabt af Taino-stammen før kolonitiden. En årlig kunstudstilling er vært sammen med flere unikke begivenheder i løbet af året, så ingen besøg er nogensinde ens.

Hope Botanical Gardens kan give fred midt i en turismestorm, mens du besøger Kingston. Det er den største have af sin art i Caribien og tilbyder gratis adgang.

Når du er klar til solskin, er det tid til at tage ud til de strande, der er let tilgængelige fra Kingston. Hellshire Beach er en lokal favorit og bruges ofte til at iscenesætte koncerter og festivaler. Fort Clarence er en anden populær destination, der er vært for begivenheder hele året. Svømning er mulig, og livreddere er ofte på vagt ved sidstnævnte.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Kingston Tourist Information

64 Knutsford Boulevard
Kingston 5, Jamaica W.I

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Kingston
few clouds
25.8 ° C
26.5 °
21.8 °
82 %
2.1kmh
20 %
ons
32 °
tors
33 °
fre
35 °
lør
35 °
søn
33 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kingston
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jamaica #Kingston #iKingston #visitKingston #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her