Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Kaunas

Litauen fra 411 Euro

#Lithuania Rejser til Litauen Udover dets store skove, bugtende floder, og rolige søer er Litauen også hjemsted for mere end 1.000 års historie og kultur. Alt...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Kaunas

Kaunas, som er den næststørste by i Litauen, har historisk set været en af ​​de største påvirkninger på landets kultur i mange århundreder. Nogle kender måske byen som “Kovno” fra før den tid Litauen genvandt sin uafhængighed. Der er rygter om, at byen oprindeligt blev grundlagt af Rom omkring 200 f.Kr., men de første skriftlige optegnelser om byen er fra midten af ​​1300 tallet.

Selv da har Kaunas haft cirka 700 år til at udvikle kultur og akademi, og det viser det øjeblik, du træder fod ind i byen. Hvorfor skal folk besøge Kaunas? Fordi det har noget for enhver smag!

Litauen blev besat af sovjetiske styrker på grund af Anden Verdenskrig, og på grund af dette er der flere forter, bunkere og andre monumenter spredt rundt om i landet. En af de mere unikke forter, der kan turneres, er i Kaunas og kaldes det niende fort. Med ekspansive paradepladser, kontorer og kaserner, der autentisk er restaureret af historisk perspektiv, får du et sandt indblik i, hvordan krigen var. Der er også mange monumenter og udsigter, der vil friste enhver fotograf. Hvis du elsker historie på en eller anden måde, så vil du elske det niende fort.

Et besøg i Kaunas gamle bydel, der er beskyttet af UNESCO, er som at tage et skridt tilbage i middelalderen. Arkitektinteresserede vil elske de historiske katedraler og bygninger, der er fuldstændig restaureret og endda har tjenester og butikker, der opererer ud af dem. Det Gamle Rådhusplads er en fotografs drøm, og hvis det er lidt koldt udenfor, kan du hente en kartoffelzeppelin og lidt rødbedsuppe fra en restaurant på Laisves Avenue. Med festivaler hele året og det lokale liv og jag altid omkring dig, får du den autentiske oplevelse, du har ønsket dig hver gang.

Normalt vil man ikke tænke på et indkøbscenter som et sted at gå hen, mens man udforsker en by med gamle rødder, men alligevel vælger mange mennesker at bruge mindst et par timer på Akropolis. Måske er det fordi du kan helbrede dit behov for souvenirs til rimelige priser, eller måske er det fordi du kan få en forsmag på det moderne Europa i dette kompleks med flere etager, men uanset årsagen er det et godt sted at shoppe, spise og bruge et par timer.

Rejser til Kaunas, Litauen

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kaunas og Litauen.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Kaunas Tourist Information Office

Rotušės a. 15
Kaunas 44279

T: +370 616 50991

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Litauens turistkontor

#Touristboard Lithuania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Lithuania #visitLithuania #iLithuania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Kaunas
overcast clouds
8.1 ° C
8.3 °
8.1 °
81 %
4.1kmh
100 %
man
11 °
tirs
15 °
ons
15 °
tors
15 °
fre
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KAUNAS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#lithuania #visitlithuania #kaunas #ikaunas #visitkaunas #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her