Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#KarlovyVary

Tjekkiet fra 223 Euro

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Karlovy Vary (Karlsbad)

Karlovy Vary er landskendt i Tjekkiet og kendt i det meste af Europa for 2 ting, først og fremmest er det en stor og gammel kurby, dernæst er byen hjemsted for den fremragende Tjekkiske specialitet Becherovka, det Tjekkiske svar på Gammel Dansk. Bitteren er tilsat over 100 forskellige ingredienser der selvfølgelig bevares hemmelige for udenforstående.

Som kurby er Karlovy Vary kendt for sit vand med et højt sulfur indhold der efter sigende skulle være gavnlig for patienter med problemer i fordøjelses systemet. Kilderne blev opdaget så langt tilbage som i 1348 af Kejser Charles den IV. Byen Karlovy Vary er udover kildevandet også benådet med en fantastisk smuk beliggenhed hvilket nok også har været medvirkende til at alle Europas kendte personligheder i tidligere tider skulle forbi Carlsbad for at se og blive set, og selvfølgelig have en tår vand. En af de der opholdt sig meget i Carlsbad var Goethe.

Du kan se en lang række store og flotte kur hoteller i Karlovy Vary. Det største af dem er Grand Hotel Pupp, hotellet hed i mange år Moskva. Bygningen repræsenterer den typiske hotel byggestil for Carlsbad oprindeligt opført i slutningen af 1700 tallet men ombygget i extravagant stil i 1870erne. Et andet af de gamle kurhoteller hedder Imperial og er opført i 1910.

De flotte kur kolonader fra slutningen af 1800 tallet kan du se flere af i Karlovy Vary. Den kendeste og flotteste af kolonaderne hedder Mlynska kolonada og her kan man drikke vand fra 4 forskellige kilder.

Karlovy Vary er dog andet end kurby. Før kurturisterne begyndte at indtage byen var her en gammel middelalderby og fra denne tid kan du besigtige borgruinerne. Den barokke St. Maria Magdalena kirke er også et besøg værd.

Vandreruterne Karlovy Vary er omkranset af store skove og der er adskillige vandreruter gennem disse skove. Fra flere af stier har du mulighed for at nyde nogle fantastisk flotte panorama udsigter ind over byen.

Udflugt til Loket – nøglen til Böhmen

Hvis du er på disse kanter bør du ikke snyde dig selv for et besøg i Loket. Byen kaldtes i tidligere tider nøglen til Böhmen. Den lille citadel by er opført på hård klippegrund og er næsten helt omkranset af Ohre floden der her slår en mægtig bue. Fra borgen er der en helt fantastisk udsigt ud over området.

Rejser til Karlovy Vary, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Karlovy Vary og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Karlovy Vary Tourist Information Office

14, Lázeňská 2075
360 01 Karlovy Vary

T: +420 355 321 176

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Karlovy Vary
overcast clouds
7.6 ° C
11 °
5.4 °
92 %
0.9kmh
100 %
ons
18 °
tors
18 °
fre
18 °
lør
16 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#CzechRepublic #KarlovyVary #iKarlovyVary #visitKarlovyVary #Touristinformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

KarlovyVary
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her