Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Jerusalem

Israel fra 864 Euro

#Israel Rejser til Israel Israel er et land sprængfyldt med muligheder for at fordybe sig i fortiden. For mange muliggør et besøg en fornyet forbindelse med deres...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Jerusalem

Efter 1945 forestillede verden sig Jerusalem som en global by, uafhængig af grænser og fremtidige konflikter. Selv om disse planer måske aldrig er blevet fuldbyrdet og forventninger indfriet, er Jerusalem centrum for spiritualitet, historie og udforskning af verden.
Der er et fantastisk udvalg af attraktioner at se i Jerusalem. En hel bog kunne skrives om, hvad man kunne gøre, mens man besøgte denne smukke by. Et helt ophold kunne være dedikeret til den gamle by. Men der er visse attraktioner, som man må besøge, såsom Israels Museum, hvor Dødehavsrullerne er opbevaret.

Man kan også besøge Havegraven, som antages at være placeringen af ​​Jesu grav og hvor oldtidens Calvary var placeret. Yad Vashem er et museum dedikeret til Holocaust og her er guidede ture anbefalelsesværdige, børn under 10 år er forbudt adgang. Mar Elias Kloster, der er baseret på græsk-ortodokse trosretninger, her er en årlig pilgrimsfærd.

Indenfor den gamle by, benyt lejligheden til at besøge Tempelbjerget, Gravkirken og det jødiske kvarter. Besøg i Far moskeeen og klippehelligdommen bør også være en prioritet. Via Dolorosa, Damaskusporten og Sionsberget er alle også imponerende og bør være på din liste over “skal ses”.

Jerusalem er en af ​​de byer, der efterlader et varigt indtryk på din sjæl, uanset hvad dine trosretning kan være.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Jerusalem Tourist Information

1 Omer Ben el-Hatab St
Jerusalem

T: +972-2-627-1422

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Israels turistkontor

#Touristboard Israel Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Israel #visitIsrael #iIsrael #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Jerusalem
few clouds
22.6 ° C
22.6 °
21.3 °
75 %
3.1kmh
12 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
31 °
lør
33 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Jerusalem

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Jerusalem.

Den Gamle By i Jerusalem er omgrænset af en 12 m høj mur, og for et enestående perspektiv på Jerusalem, kan du gå oven på denne høje bymur. Du kan starte turen ved blandt andet Jaffaporten, som er en af de 8 store porte som forbinder Den Gamle By med resten af Jerusalem. Ved Jaffaporten ligger også den gamle imponerende bygning, Citadellet, med Davids Tårn og Museet for Jerusalems historie, der giver et godt overblik over byens ældgamle og lange historie. Øst for Den Gamle by i Jerusalem ligger Gethsemanes have og Oliebjerget, som havde stor betydning i Jesus liv. Du kan følge i Jesus fodspor fra Oliebjerget ind i gamle Jerusalem til den snævre gade Via Dolorosa. Denne gade kaldes også Smertens vej og er den gade, hvor Jesus bar sit kors fra han blev dømt af Pontius Pilatus ved Antoniafortet til han blev korsfæstet ved Den Hellige Gravs Kirke. Denne historiske gade er højdepunktet for mange på deres Jerusalem rejse.

Hvornår er det bedst at rejse til Jerusalem

Hele året egner sig til en Jerusalem rejse, men der er naturligvis særligt mange rejsende i påsken, hvor Jesus død og genopstandelse genleves og fejres i påskedagene. Da Jerusalem ligger ca. 800 meter over havet, blæser der tit en vind, så selv de varmeste dage føles behagelige.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jerusalem #iJerusalem #VisitJerusalem #Israel #VisitIsrael #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jerusalem
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her