Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Jakarta

Indonesien fra 1196 Euro

#Indonesia Rejser til Indonesien Indonesien er en øgruppe som befinder sig mellem Asien og Australien. Med sine flere end 17.000 øer er det verdens største øland,...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Jakarta

Hvis du har planer om at besøge Indonesien er Jakarta sikkert en af dine planlagte destinationer. Byen ligger på øen Java, som er den mest befolkede ø i hele verden.

Jakarta er et kulturcenter som byder på et væld af udforskningsmuligheder. Byen blev oprindeligt etableret i det 4. århundrede e.v.t. og er siden blevet et sted hvor samtlige asiatiske, oceaniske, og europæiske kulturer mødes.

Der findes et stort udvalg af museer i Jakarta, som du frit kan besøge for at lære byens historie og kultur bedre at kende. Ved et besøg til Old Town vil du blive mødt med museer som befinder sig i forhenværende institutionelle bygninger. National Museum, Indonesia Museum, og Puppet Museum befinder sig alle på unikke pladser, som frit kan udforskes hånd i hånd med de mange interessante udstillinger.

Der ligger yderligere 14 museer i Taman Mini Indah rekreationsområdet, samt endnu flere omkring Merdeka Square.

Betawi kulturen er en grundlæggende del af Jakartas historie og blev officielt anerkendt sidst i det 18., eller først i det 19. århundrede. Maden er en blanding af det bedste fra de arabiske, kinesiske, og europæiske køkkener. Sørg for at bestille Gado-Gado mens du befinder dig i byen. Der er utallige madboder som tilbyder stegt malle, kødboller, og fiske dumplings.

Derudover er det nemt at udforske den indonesiske kyst når man har base i Jakarta. Du kan planlægge alt fra fisketure til scuba diving til stranddage på en isoleret ø. Derudover er der også nem adgang til vandrestier i bjergene, som strækker sig helt op til 4.000 meter.

Jakarta er en af de mange byer som aldrig rigtig sover, hvilket betyder, at du kan få det du har brug for lige når du har brug for det. Planlæg din rejse til Indonesien i dag. Jakarta vil uden tvivl ende med at blive en af dine yndlingsbyer.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Indonesiens turistkontor

#Touristboard Indonesia Tourism Authority T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Indonesia #visitIndonesia #iIndonesia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Jakarta
overcast clouds
29.7 ° C
31.4 °
26 °
71 %
2.6kmh
100 %
ons
30 °
tors
33 °
fre
33 °
lør
32 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Jakarta
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jakarta #iJakarta #VisitJakarta #Indonesia #VisitIndonesia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her