Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Istanbul

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet fra 189 Euro

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Istanbul

Istanbul, der også er almindeligt kendt som Konstantinopel, har været en af ​​verdens vigtigste byer gennem historien. Den er enestående ved det, at den ikke tjener som hovedstad i Tyrkiet i øjeblikket, men den har tjent som hovedstad i fire forskellige imperier.
En del af dette skyldes dens beliggenhed – den danner bro mellem Europa og Asien, og byen har et fodaftryk på begge kontinenter. Udgravninger i nærheden af ​​Istanbul viser, at området har været bosat i muligvis op til 10.000 år. Hvorfor bør folk besøge Istanbul? Med byzantinsk og osmannisk indflydelse i hele byen, er Istanbul en smeltedigel af mange forskellige kulturer, hver med et unikt perspektiv at byde på.

Gå på indkøb på Grand Bazaar

Vidste du, at de handlende bruger op til syv kilo guld om året i husleje, bare for at have deres butikker i Grand Bazaar? Det er værd at huske, når du begynder at prutte om nogle af de forskellige varer, der hører hjemme i Tyrkiet. Sørg for at se efter gode tilbud på punge, tasker og andre fantastiske ting, som du bare ikke kan få andre steder i verden. Du kan forvente at have mange butiksejere henvende sig til dig i et forsøg på at sælge deres varer, for lad os se det i øjnene – hver butiksindehaver har over 5.000 konkurrenter, der forsøger at få dine penge! Dette er et eventyr i sig selv, som du i høj grad vil nyde.

Du bør planlægge et besøg St. Saviour kirken

St. Saviour kirken ligger i Chora, og har haft mange besøgende og oplevet mange ombygninger. I slutningen af ​​det 14. århundrede blev kirken fuldstændig ombygget efter 300 års brug, og mange freskoer og vægmalerier blev føjet til denne helligdom. Kunsten her viser skildringer af mange store bibelske begivenheder, og gør den velsagtens til det mest betydningsfulde sted for byzantinsk kunst, der eksisterer i dag. Kirken blev konverteret til islam i det 16. århundrede, hvilket gjorde, at kunstværkerne har været dækket i århundreder.

Gå rundt på byens mure

Bymurene i Istanbul er det største levn af byzantinsk kultur, der eksisterer i den moderne by. Murene, der er formet som en bue, og man kan gå over seks kilometer fra Det Gyldne Horn til Marmarahavet. Med indre og ydre volde og en terrasse imellem, er der blevet gjort meget for at passe og genoprette dette imponerende bygningsværk. En spadseretur langs murene, som oprindelig er bygget af Theodosius II, vil ikke kun give dig en fornemmelse af historien, men du får også en vidunderlig udsigt over Istanbul.

Istanbul er en moderne by fyldt med gamle steder, man kan se og udforske. Ingen artikel kan virkelig beskrive byen, som den fortjener at blive beskrevet. Med årtusinders kultur, der er aktiv hver dag i byen, kunne Istanbul siges at være hovedkvarter for repræsentationen af al menneskelig kultur gennem historien.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Istanbul Tourist information

Hobyar, Ankara Cd. No:211
34112 Fatih/İstanbul

T: +90 216 572 24 01

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Istanbul
scattered clouds
25.7 ° C
25.7 °
23.1 °
65 %
6.7kmh
40 %
ons
27 °
tors
28 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Istanbul

Herunder kan du se vores forslag til hvad vi syntes du skal opleve i byen.

Det Gyldne Horn, som deler Tyrkiet op i kontinenterne Europa og Lilleasien, løber igennem Istanbuls midte. Du kan derved vælge om du vil bo i Asien eller Europa på dine rejser til Istanbul, begge er lige gode til at udforske byen fra. Den gamle bydel i Istanbul bliver kaldt Sultanahmet, og her er der rigtig gode muligheder for at finde et lækkert, traditionelt tyrkisk hotel i gåafstand til de største seværdigheder. I dagstimerne summer gaderne med aktivitet, men når de første stjerner kommer frem bliver her mere stille, og nattelivet i denne bydel er mere afstemt.

Husk at besøge Kadikoy bydelen i Istanbul

Kadikoy er et af ​​de ældste og mest veletablerede kvarterer i Istanbul. Dette kosmopolitiske distrikt ligger på ​​Marmarahavets nordlige bred.  Det er hjemsted for et havnesamfund, der daterer sig tilbage til fønikerne, og andre artefakter, der kan dateres så langt tilbage som 5500 f. Kr., er blevet fundet inden for bydelens grænser. De lokale betragter først og fremmest stedet som et indkøbsområde, men der er alligevel også masser af kulturelle og historiske ting at gøre i Kadikoy. Bydelen har meget at byde på under din rejse, ud over at være et distrikt i Istanbul. Moderne kultur stråler gennem hele Kadikoy, men historien bliver også husket og skattet der. Der ligger et populært marked for landbrugsvarer inden for distriktet, som det er det primære transportcenter for pendlere, der rejser mellem Europa og Asien.

Tag en flyvetur i Turkballonen

Når du nærmer dig Istanbul bydelen Kadikoy, er der gode chancer for, at du vil se en enorm gul ballon på himlen eller forankret nær havnen. Dette er Turkballonen, og du kan leje den for at få et luftfoto af Kadikoy, Istanbul, og Marmarahavet. De, der er gode til at fotografere, vil elske det fugleperspektivet over den labyrint af gader og bygninger, Istanbul er. For dem med et mere praktisk tankemønster, er det også en god måde at finde ud af, hvordan du kommer derhen til, hvor du vil hen, når du går i byen senere.

Gå en tur blandt skulpturerne

Kadikoys gader er fyldt med mange fantastiske skulpturer, hvilket giver dig en vidunderlig undskyldning for at tage en spadseretur gennem byens gader. Udforsk caféer, få lidt æblete og nyd byens charme. Mange af skulpturerne reflekterer regionens historie, da Istanbul som optrådt som hovedstad i fire forskellige store imperier, mens andre blot reflekterer kunstnerne selv. En af de mest populære skulpturer er en tyreskulptur i skæringspunktet mellem seks trafikerede gader.

Den Blå Moske

Én af de største seværdigheder når du rejser til Istanbul er Sultan Ahmeds Moske, også kaldet Den Blå Moske. Indhyldet i historie og beklædt med opsigtsvækkende blå fliser, både indenfor og udenfor, er dette virkelig et syn for sanserne. Også det nedsunkne palads er et syn i særklasse, og du kan ikke tage hjem fra dine Istanbul rejser uden at have været her forbi.

Tag et kig på Agia Efimia

Kadikoy er kendt som et ret progressivt distrikt, men det betyder ikke, at der ikke er masser af kirker, synagoger og moskéer at udforske. En af de bedste er Agia Efimia, som er dedikeret til den første kvindelige helgen inden for ortodoksien. Selve kirken har mange utrolige malerier, der fortjener at være i et kunstmuseum, for slet ikke at tale om et sted, hvor der tilbedes, og arkitekturen er i sig selv traditionel græsk-ortodoks. Hvis du nyder religion, historie eller kunst, vil du finde alle tre på dette centrale sted.

Festglad – så er det Beyoglu 

Beyoglu er mere populært blandt dem, der vil feste ind til de tidlige morgentimer. Her finder du barer, der har åbent 24 timer i døgnet samt cafeer og restauranter, hvor du kan gå på opdagelse i den mere muntre side af Istanbuls natteliv og stadig komme på sightseeing uden besvær.

Det Sunkne Palads

Det Sunkne Palads, Basilikacisternen. Dette underjordiske bygningsværk, som blev opført i 500-tallet, er næsten ti kvadratkilometer stort og holdes oppe af over tre hundrede marmorsøjler, alle med afbilding af medusa.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#turkey #visitturkey #istanbul #iistanbul #visitistanbul #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ISTANBUL
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her