Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Hurghada

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Hurghada

Beliggende ved kysten til det røde hav, er bare billeder af strandene på Hurghada nok til at få nogen til at smide hvad de har i hænderne og planlægge en ferie til denne smukke by. Det er på en af hoved kontinenterne, er den tredje største by på kysten og har vidstrakte hvide sandstrande, der er omrammet af krystalblåt vand i havet.

En omfattende promenade tillader for alt du må have brug for, så grib en drik, gå ned og sid på den egyptiske strand og skab noget indre D vitamin! Hvis du ikke vil bruge hele din tid på standen, har vi puttede nogle forslag sammen til dig som du kan overveje, mens du planlægger din tur til Hurghada.

I tvivlstilfælde, bare tag ud at dykke!

Det Røde Hav kan være berømt for at dele sig, men du finder endnu flere vidundere under overfladen når du får dit dykkeudstyr på. Smukke, farverige rev er komplimenteret af tropiske fisk og andet liv under havet, som vil give dig en once-in-a-lifetime oplevelse. Aldrig prøvet at dykke før? Det er også helt fint, for Hurghada har et antal af dykkesteder, som kan hjælpe dig med at blive certificeret på en dag. Vil du snorkle i stedet? Det kan du også sagtens.

Måske har du ikke engang lyst til at blive våd? Du kan stadig få et indblik i det fantastiske liv i Det Røde Hav på Hurghadas Red Sea akvarium. En af de bedste oplevelser i anlægget er det omfattende gå igennem akvarium, hvor du bogstaveligt talt er omgivet af havets liv på alle sider. Det åbner virkelig et helt nyt vindue til den verden, der ligger lige under overfladen af vandet.

Gå ud og have noget sjov i solen!

Hvis børnene er med på en tur eller du blot ønsker at have noget sjov, men sikkert i vandet så er Jungle Aqua Park meget indbydende, især på en varm dag. Med over 20 pools og over 30 forskellige vandrutsjebaner er der ingen undskyldning for ikke at blive våd og køle af. Grib din badedragt eller badebukser, få fat i en gummibåd, og du er klar til en fantastisk tid!

For en mere pædagogisk oplevelse med hensyn til de omkringliggende farvande er Marine biologi Museum et mindre akvarium, der er udstyret med en komplet samling af livet i havet som du finder under overfladen. Udstillinger og elementer i museet er meget interessant og hele familien vil have også have en god tid her.

Er du klar til at besøge Hurghada? Så sørg for at pakke dit dykke eller svømme gear, så du kan få mest muligt ud af din rejse! Fra de rolige bølger af det Røde Hav til akvariets bølger du vil se med havets liv svømmende over dit hoved, tiden er altid rigtig til at besøge denne by. Hvorfor ikke planlægge din tur i dag?

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Hurghada
scattered clouds
31.8 ° C
31.8 °
31.8 °
36 %
5.5kmh
32 %
ons
34 °
tors
34 °
fre
34 °
lør
33 °
søn
33 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hurghada
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #Hurghada #iHurghada #visitHurghada #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her