Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Hua Hin

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand fra 722 Euro

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Hua Hin

Thailands ældste ferieby Hua Hin byder på afslapning og oplevelser der er en konge værdig. Det populære område har længe været en yndet destination for Thailands royale familie, og når du rejser til Hua Hin vil du opleve hvorfor. Byen ligger i det centrale Thailand og har kyst ud mod Thailandbugten. Her kaster palmerne skygger på det fine sand, mens havet indbyder til alverdens former for vandsport. På de mange spa- og wellness resorts kan du forkæle dig selv og din krop, mens din nysgerrighed forkæles på de mange spændende udflugter. Hua Hin rejser giver dig fantastisk natur, mystiske templer og gigantiske buddhaer.

Hua Hin har en 6 kilometer lang paradisstrand, og hele strækningen er spækket med lækre hoteller og spa resorts. Her finder du både luksus, budget- og familievenlige forhold, samt et natteliv i et lidt roligere tempo end hos landets største turistmagneter, som fx Bangkok og Phuket. Da dette er en stationsby, har du på rejser til Hua Hin gode mulighed for længere ture, og til større byer som hovedstaden Bangkok. Hua Hins banegård – den rødgule tempellignende pavillon – er såmænd også en attraktion i sig selv. Oplev stemningen på de travle markeder, hvor sandaler, smykker og lokale delikatesser er blandt det store udvalg af varer.

Når du er blevet varmet igennem på stranden og kølet af med en dukkert, er det tid til at udforske de spændende områder omkring byen. Ved Khao Takiab – ‘spisepindehøjen’ lidt udenfor byen, finder du små fiskersamfund med slidte både. Selve højen skjuler flere smukke templer samt en kæmpe gylden buddha, og fra toppen har du en fremragende udsigt over området. Alle der rejser til Hua Hin bør pakke et par gode terrængående sko. For hvis formen er i orden kan du begive dig mod Pala-u vandfaldet, som ligger i et naturskønt område godt 60 kilometer fra byen. I dette skovområde flakser farverige sommerfugle om ørerne på dig, mens mange eksotiske fuglearter disker op med baggrundsmusikken. Tag en pause undervejs og køl fødderne i en af de små skovsøer.

Er du til flere vandreture kan nationalparken Khao Sam Roi Yot syd for Hua Hin anbefales. Specielt spektakulær er Phraya Nakhon hulen, som åbner sin top og lader sollyset bade ned over et smukt lille tempel i hulens bund. En mindeværdig oplevelser på rejser til Hua Hin.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Thailand
light rain
34.4 ° C
34.4 °
34.4 °
48 %
2.6kmh
100 %
ons
35 °
tors
35 °
fre
34 °
lør
32 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HuaHin
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#HuaHin #iHuaHin #VisitHuaHin #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation