Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Havana

Cuba fra 1089 Euro

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Havana

En tur til Havana er ligesom en tidsrejse. Mange af byens attraktioner vidner om, hvordan verden var for mere end 60 år siden, lige ned til hvilke biler man kørte rundt i og hvilke ressourcer man havde adgang til. Havana er en lettere udfordrende besøgsdestination, men de mange muligheder byen har at byde på er belønning nok i sig selv.

Spanierne grundlagde byen i det 16. århundrede og deres indflydelse kan stadig føles i byens design og arkitektur. Old Havana er især imponerende. Området beskyttes af UNESCO, men nogle af bygninger er dog efterhånden blevet til ruiner. Der er stor fokus på visuel kunst i Havana, hvilket for eksempel kan ses på National Museum of Fine Arts, som byder på lokale udstillinger. Derudover er museet også hjemsted for en stor international kunstsamling – den største af sin slags i hele Caribien.

Museum of the Revolution er naturligvis også en interessant besøgsdestination. Her kan du lære om den nuværende regeringsstruktur, samt blive bedre kendt med øens præsidentielle historie. Havana er derudover også hjemsted for adskillige specialitetsmuseer, hvor du blandt andet kan se keramik, møbler, og sølvtøj fra Cubas kolonialtid. Der findes endda et bilmuseum som har en 1905 Cadillac med i udstillingen.

Havana er en by for de mest eventyrlystne blandt os. Det er en blomstrende og farverig kultur, som byder alle varmt velkommen. Sig ja til udfordringen – det er en ferie du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Havana Tourist Information

Obispo Street No 524
between Bernaza and Villegas st
Old Havana, Cuba

T: (+53) 78663333

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Havana
few clouds
23.2 ° C
23.2 °
23.1 °
100 %
0.5kmh
20 %
ons
30 °
tors
30 °
fre
31 °
lør
30 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Havana
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Cuba #Havana #iHavana #visitHavana #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her