Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Guatemala City

Guatemala fra 2035 Euro

#Guatemala Rejser til Guatemala Guatemala var i sin tid hjem til Maya civilisationen. Landet, som ligger i Mellemamerika er fyldt med unikke økosystemer og stor biodiversitet....

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Guatemala City

Ciudad Guatemala er den største by i Mellemamerika. Den er opdelt i 22 forskellige zoner, som hver har noget særligt at tilbyde besøgende. Zone 1 er det mest almindelige område at besøge i byen. Her finder du det Nationale Teater, det historiske centrum og Teatro Abril. Det er designet til at være turistområde, mens det også giver all adgang til den lokale kultur.

En unik mulighed i Zone 3 er Ciudad Guatemala Kirkegård. Den blev grundlagt i 1880 og mistede en del af sin prægtighed efter jordskælv i 1918, men de 8 mayahøje, hvorpå står gravkamre med indviklede dekorationer og skulpturer. Sørg for at besøge Agripina de Sanchez’ grav, som er en af de bedste eksemplarer, du vil se på denne kirkegård.

Zone 7 giver besøgende adgang til Kaminaljuyu, som er en arkæologisk mayaudgravning. En portion af stedets Akropolis er allerede blevet udgravet, og flere artefakter er blevet flyttet til det lokale arkæologiske. I Zone 9 står Torre del Reformador stadig. Dette ståltårn, som er næsten 72 meter højt, er bygget i 1935 og er løseligt designet i stil med Eiffeltårnet. Det tjener som indgangsportal, og man kan køre under det.

Museerne ligger tættest i Zone 13. Det Historiske museum og Mueseo de los Ninos fortjener helt sikkert et besøg. Du vil også finde Zoologisk Have i denne zone, såvel som flere monumenter. Det er også en zone, der omfatter den lufthavn, der tjener Ciudad Guatemala. Et besøg her oplåser det fulde potentiale af Guatemala og Mellemamerika. Det er bestemt et ferieeventyr med masser af muligheder.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Guatemalas turistkontor

#Touristboard Guatemala Tourism Authority Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Guatemala #visitGuatemala #iGuatemala #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Guatemala City
broken clouds
17.9 ° C
17.9 °
14.7 °
82 %
6.2kmh
75 %
tirs
22 °
ons
22 °
tors
22 °
fre
22 °
lør
19 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GuatemalaCity
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Guatemala #GuatemalaCity #iGuatemalaCity #visitGuatemalaCity #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her