Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Golden Sands

Bulgarien fra 400 Euro

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Golden Sands

Golden Sands, som ligger ved Sortehavet og lige ved siden af en storslået nationalpark, er et omfattende resort samfund. Der er tre grundlæggende årsager til, at folk bør besøge Golden Sands: De har meget rimelige priser, havudsigten og andre omkringliggende udsigter er spektakulære, og klimaet egner sig til at slappe af.

Selv om mange mennesker vælger at besøge Golden Sands på grund af de gyldne sandstrande, hvor de kan boltre sig og lege, er der mange andre ting at se og gøre for de mere eventyrlystne besøgende på et besøg til denne resort.

De gamle skove

Den første dokumentation om de skove, der omgiver Golden Sands, kaldte dem de mytiske dværges hjem, der kunne fortrylle en besøgende og få dem til at opholde sig i skoven for evigt. Når du stirre op i trætoppene, vil du indse, at en magisk trylleformular slet ikke er nødvendig for at få dig til at ønske, at bo der, fordi skoven er nok til at overbevise dig helt alene. En hule blandt de gamle træer fungerede også som et kloster fra de tidligste dokumenterede perioder hele vejen gennem det andet bulgarske rige. I moderne tid blev skoven brugt som skjulested for en mere forbryderisk race af mennesker.

Golden Sands Naturpark

Med over 100 forskellige dyrearter, der hører hjemme i parken, har Golden Sands Naturpark mineralske varme kilder og masser af vådområder at udforske. I modsætning til andre naturparker, er der masser af forskellige sub-økosystemer at udforske. Fra buskadser til tætte skove, der ligner et tropisk landskab, får du en vidunderlig fornemmelse af naturen, når du tilbringer din tid her. Ture i parken fås via de mere end 100 hoteller, der ligger i Golden Sands, eller du kan vælge at udforske på egen hånd. Uanset hvad, vil du få et eventyr, du vil huske for livet!

Der venter dig balneoterapi i verdensklasse

Balneoterapi er behandling af sygdomme ved badningsmetoder og med de mange mineralske kilder ved Golden Springs kan du få den unikke behandling, du har brug for. Uanset om du er bare stresset og har brug for lidt tid til at slappe af, eller din gigt er blusset op, og smertestillende medicin ikke virker, kan balneoterapien på Golden Springs behandle det, og meget, meget mere. Der kan også sættes mudder, mikroelementer og andre urter til mineralvandet for dig, så du kan få den særlige behandling, din krop har brug for.

Rejser til Golden Sands, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Golden Sands og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Golden Sands Tourist Information Office

Zlatni Pyasatsi
Administrativna Sgrada Rila

T: +359 52 355 184

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Varna
broken clouds
16.3 ° C
18.5 °
16.1 °
89 %
4.6kmh
75 %
man
19 °
tirs
19 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GOLDENSANDS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#bulgaria #visitbulgaria #GoldenSands #iGoldenSands #visitGoldenSands #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her