Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Fort-de-France

Martinique fra 1881 Euro

#Martinique Rejser til Martinique Martinique er en del af de Små Antiller og er en oversøisk del af Frankrig. Den ligger lige nord for Santa Lucia...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Fort-de-France

Fort-de-France blev etableret på øen Martinique og er en af ​​de største byer, der findes i Caribien. Det er en kultur, der er fyldt med kakao, sukker og en rimelig andel af rom. Grundlagt som et fort i 1638, ville det ikke være før i 1918, hvor kommerciel vækst virkelig ville begynde at udvide bosættelsen for at gøre denne by til den juggernaut, den er i dag.

Der er fire forter til rådighed, når man besøger byen. Det mest populære er Fort Saint Louis, som var den oprindelige defensive løsning på øen. Ture i Fort Desaix, Fort Tartenson og Fort Gerbault er også mulige.

En anden sjov destination under et ophold i Fort-de-France er Jardin de Balata. Det er en privat have, så der opkræves et adgangsgebyr, men grunden er åben dagligt. Det blev startet i 1982 af Jean-Philippe Thoze og åbnet for offentligheden 4 år senere. Der findes mere end 300 forskellige typer palmer sammen med 2.700 forskellige sorter af tropiske planter.

Fort-de-France-katedralen er et andet mesterværk at overveje. Bygget i slutningen af ​​det 19. århundrede, har den romansk genoplivningsarkitektur og kan findes i centrum. Det sidder på stedet for flere tidligere katedraler og religiøse strukturer, den første bygget i 1657.

Der er altid strandene i Fort-de-France at nyde under et ferieophold. Plage de Madiana, Plage de l’Anse Madame og Pointe du Bout giver alle nem adgang.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Martinique
broken clouds
28 ° C
28 °
24.7 °
94 %
1.5kmh
75 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
27 °
lør
26 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FortdeFrance
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Martinique #FortdeFrance #iFortdeFrance #visitFortdeFrance #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her