Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Faro

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal fra 248 Euro

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Faro

En af de bedste måder at begynde et besøg i Faro på, er at tage lidt tid til at udforske Silves Slot. Det er en maurisk borg fra det 13. århundrede, der kan dateres så langt tilbage som til det 8. århundrede. En almindelig dagsentré til slottet koster kun et par euro og til gengæld får du en utrolig udsigt og et unikt indblik i regionens historie. Der er et ekstra gebyr for slotsmuseet. Sørg for at nyde maden og indkøbsmulighederne og holde dig til for at opleve middelalderfestivalen om aftenen.

Mens du er ude og opleve noget, skal du sørge for at stoppe og tage billeder i fiskerbyen Olhao. Markederne forandrer sig konstant med én undtagelse: friskfanget fisk og skaldyr. Et stop her for et godt måltid bør absolut være på din rejseplan! Du kan finde mange valgmuligheder, fra alt godt fra havet til sofistikerede tapas, der er vildt populære verden over lige nu. Med over 12 timers solskin i gennemsnit det meste af højsæsonen, er det altid et godt tidspunkt til at gå på opdagelse!

Selvfølgelig er der strandene …

Hvis du leder efter en strand, der ikke er så turistpræget, men ønsker muligheder for at deltage i vandsport, er der her et par andre strande, du kan besøge:

  • Praia do Ancao: Denne strand er især populær med familier. Der er en del siddepladser og skyggeparasoller på denne ekspansive strand, der byder på stille, blåt vand. Lad børnene løbe ud i det uden at bekymre dig! Man kan tage nogle vandreture rundt i området langs nogle få stier og fortvivl ikke – der er masser af plads her, så du stadig kan få lidt privatliv, selv på den travleste dag.
  • Praia do Martinhal: Hvis du hellere vil fokusere på vandsport end på at tage solbad mens du er ved på stranden, så er bølgerne, der kommer ind med tidevandet, den perfekte mulighed for at komme ud og nyde vandet. Windsurfing er den perfekte aktivitet her, men der opmuntres i høj grad også til andre vandaktiviteter. Der er nem adgang til stranden, hvilket gør den til det perfekte sted at tage ud, uanset hvilken slags bræt, du foretrækker.
  • Praia da Amoreira: Hvis du søger et mere landbaseret eventyr, er denne strand lige, hvad du ønsker. Vidtstrakt sand og tidevandssøer langs denne klippekysten giver dig chancen for at se havdyr, klatre, eller bare nyde en smuk dag i Portugal.

Hvad med en dag på en øde ø?

Deserta øen ligger lige ud for Faros kyst og er let at komme til med færge. Dens navn kendetegner, hvad det er – en helt øde ø. Du kan finde strande og vegetation her, og det er stort set det hele! Den er almindeligt anerkendt som værende en af Algarves naturlige vidundere og har man har gjort en stor indsats for at holde øen i sin naturlige tilstand. Der er kun én bygning af betydning på øen, hvilket er Estaminé Restaurant.

Ria Formosa Natural Park er tilgængelig med båd og afhængigt af sæsonen vil den give dig chancen for at se delfiner og flere forskellige fuglearter. Uden for sæsonen er ikke altid det bedste tidspunkt at nyde denne del af Deserta Island på, men det kan give dig chancen for yderligere at udforske denne vidunderlige del af Algarve! Husk at tage alt, hvad du bringer ind, ud med dig igen, før du stiger på færgen for at tage tilbage!

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Faro Tourist Information

Rua da Misericórdia, 8-12
8000 Faro

T: +351 289 803 604

www: website link

Turismo do Algarve

Av. 5 de Outubro, 18-20
8000-076 Faro

T: +351 289 800 400
F: +351 289 800 489

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Faro
clear sky
17.9 ° C
17.9 °
17.3 °
88 %
2.6kmh
0 %
ons
25 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Faro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Faro #iFaro #VisitFaro #Algarve #VisitAlgarve #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her