Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Falmouth

Jamaica fra 1178 Euro

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Falmouth

Med fantastiske strande, et velbevaret historisk centrum og en atmosfære, der er perfekt til afslapning, starter en ferie til Falmouth, Jamaica som en tur og slutter med minder, der varer livet ud. Den engang travle koloniale havn gennemgår nu en genoplivning, da krydstogtskibe føjer denne charmerende by til deres rejseplaner, men alligevel vil du opdage, at stigningen i trafik ikke har påvirket den afslappede natur i den søvnige Caribiske by. Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie eller en mindeværdig familieferie, kan du dykke ned i historien, sandet og solen, der udgør Falmouth.

Mens tempoet i Jamaica løber i et forfriskende langsomt tempo, er der stadig flere aktiviteter i eller omkring Falmouth, så din tur kan være så langsom eller så travl som du vælger. Selve byen er en historisk attraktion, der giver besøgende et glimt tilbage i tiden. Gå en tur gennem gaderne fra midten af ​​1700-tallet og stop for at hente nogle souvenirs på Albert George Market, et marked bygget i 1895, der er et håndværksmarked i dag.

Gå ud for at udforske de frodige tropiske omgivelser i Falmouth. Dyk under jorden i Green Grotto Caves, og udforsk den naturlige kalkstenhule, der har tegnet besøgende i århundreder. Tag en eventyrlystne øko-tur, der kan omfatte rafting gennem fantastisk natur, vandreture og besøg i nærliggende vandfald. Besøg den nærliggende Cranbrook, en 130 hektar stor bevarelse, der har 40 hektar anlagte haver, der har den smukke lokale flora.

Om aftenen, gå ud til Luminous Lagoons Glistening Waters, som ligger halvvejs mellem Falmouth og Trelawney Beach Hotel. Lagunen er en af ​​de få naturlige bugter, der er bioluminescerende, hvilket betyder at den lyser i mørket. Du kan tage et krydstogt ud over bugten eller bare forundre dig fra kysten.

Med alle disse unikke aktiviteter må man ikke glemme, at kysterne nær Falmouth har nogle af Jamaicas smukkeste strande. Mange feriesteder med alt inklusive har også dagmuligheder, hvor besøgende kan betale en fast pris og nyde mad, drikkevarer, puljerne og den private strand for dagen. Burwood Beach er en gratis offentlig strand med krystalklart vand og hvidt sand. Time N Place, en venlig med en rustik bar fastgjort, er et andet godt sted at tilbringe eftermiddagen med at nippe til noget køligt og se bølgerne på kysten.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Falmouth
scattered clouds
27 ° C
27 °
27 °
86 %
3.9kmh
44 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
29 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Falmouth
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Jamaica #Falmouth #iFalmouth #visitFalmouth #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her