Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#ElQuseir

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til El Quseir

El Quseir ligger på kysten af Det Røde Hav i Egypten og ikke langt fra andre lækre resorts såsom Luxor and Hurghada. Dette smukke strandresort har den perfekte beliggenhed til en luksusferie i solen med lange sandstrande, varmt vand og famtastiske dykkermuligheder samt masser af muligheder for at opleve områdets rige historie. En strandferie her består af lange strækninger af uspolerede sandstrande og udsigt udover Det Røde Hav. Du kan helt selv bestemme hvor du vil placere din parasol og ligge ned, slikke solen på din afslappende ferie til El Quseir.

Hvis du er den mere aktive type, prøv dykning; livet under havoverfladen venter blot på at blive opdaget. Med over 30 dykkersteder at vælge imellem såsom Sharm Fugani, Ras Mahaleg og Erg Malek, er man i dykkerhimlen!. Selv hvis du er en amatørdykker er der masser af dykkerfirmer som vil vise dig hvordan og tilbyder timer med erfarne instruktører. Til jer, der vil spare penge, kan man også blot tage en dykkermaske og snorkel og opleve det flotte liv under havoverfladen lidt tættere på stranden på din ferie til El Quseir.

En ferie i El Quseir kan bestå af fantastiske dagture på land og i vand, såsom ridning, camelridning og dykning. Hvis man ønsker kulturelle oplevelser kan man tage til havnen med dens imponerende fort. I den gamle by finder man de snoede gader med bazarer; og når man er her, sørg blot for at prutte om prisen for den specielle gave eller souvenir, du vil tage med hjem. El Quseir ligger tæt på Hurghada, som er et andet populært resort og det har også masser af natteliv.

Derudover burde man også tage lidt længere væk og se de imponerende sten-inskriptioner ved Wadi Hammamat, hvoraf nogle af dem er over 6000 år gamle! Stenene blev også brudt for at lave pyramider og skulturer, hvilket man kan se over hele Egypten. Hvis man vil udforske det omkringliggende område burde man tage til det flotte resort Luxor, hvor man finder de antikke ruiner, Karnak og Luxur templerne og Kongernes Dal. Tag en sejltur ned af Nilen eller bestil en felucca-båd, så man kan få den rigtige egyptiske kulturhistorie med sig på ferien.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Egypt
overcast clouds
22.7 ° C
23.8 °
21.5 °
96 %
3.1kmh
100 %
ons
28 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #ElQuseir #iElQuseir #visitElQuseir #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ElQuseir
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her