Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Durrës

Albanien fra 328 Euro

#Albania Rejser til Albanien Albanien er stadig et af de lande, der ikke er på den gennemsnitlige persons radar, når det gælder ferieplanlægning, men det kan...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Durrës

Strandene i Durrës synes at strække sig evindeligt, og i modsætning til andre områder langs den albanske kyst er de fuldt udviklet. Dette er en ældgammel by, der ligger på et af ​​de smalleste steder ved Adriaterhavet, og Italiens havne er blot en eftermiddags sejlads derfra. Den vigtigste havn i Albanien ligger i Durrës, og byen er en større universitetsby. Man har bekræftet, at byen blev grundlagt i det 7. århundrede f.Kr., og den har været beboet uafbrudt i over 2700 år og har altid haft en attraktiv beliggenhed på grund af de brusende bølger.

Hvis dine planer omfatter et besøg til Durrës inden for den nærmeste fremtid, er her nogle få seværdigheder, du bør se, mens du udser dig et perfekt sted ved stranden, som du kan nyde, mens du er i byen

Det vigtigste vartegn i Durrës er amfiteatret

Durrës Amfiteater er bygget i det andet århundrede efter Kristus og ligger i byens centrum. Amfiteatret er enestående, fordi det kun er blevet delvist udgravet. Størrelsen på ​det er noget helt særligt, idet der har været siddepladser til mindst 20.000 mennesker. Der er ingen romerske ruiner noget sted på Balkan-halvøen, der kan sammenlignes med amfiteatret, og det er kandidat til at komme på verdensarvslisten. Man kan se mosaikker og malerier på stedet, der er ganske fascinerende.

Durrës Slot er endnu et ældgammelt sted i denne by og blev bygget i det 5. århundrede af datidens kejser af det byzantinske rige. Det gjorde byen til en af de mest befæstede byer i hele regionen og reparationer har stået på siden det 13. århundrede, efter et jordskælv truede med at jævne bygningen med jorden. Murene fra middelalderen står stadig og er næsten 5 meter høje, og tre indgange til nogle af befæstningstårnene ​​er blevet bevaret og kan ses langs ​​de oprindelige bymure.

Mens du er i Durrës, vil du også få mulighed for at se en mosaik fra det 4. århundrede, der kaldes “Durrës’ skønhed”. Det er den ældste mosaik der nogensinde er fundet i Albanien og den måler 9 x 9 meter. Den er en af de vigtigste udstillingsgenstande på det Nationalhistoriske Museum og er en del af deres 18,000 kvadratmeter fyldt med udstillede artefakter.

Vidste du, at Durrës har 10 kilometer strand?

På nogle måder er Durrës blevet en soveby for Tirana, og det har gjort, at den er blevet meget overfyldt, især i sommersæsonen. Denne uplanlagte udvikling gør, at det til tider kan være lidt svært at komme rundt, men stranden er dejligt stor og bred. Der er masser af steder, hvor du kan finde dit eget lille stykke af paradis med en drink i hånden og din foretrukne form for strandunderholdning.

Efter en dags afslapning, er du klar til at få noget fantastisk at spise, ikke? Palma er en af ​​de bedste steder at snuppe en bid at spise, og den ligger let tilgængeligt lige ned til den kommercielle strandpromenaden. Den har en menu, der er fyldt med pizza og grillmad, men der er også nogle friske fiskeretter, der er ret fantastiske. Menneskemasserne vil blive ved at myldre forbi dig, mens du vil få lejlighed til at sætte farten ned og nyde noget krydret smag, der smager utroligt.

Hvis du gerne vil se, hvordan livet er i området, skal du tage ned ad vejen til Tirana og se Sheshi Skenderbej, som er byens centrale torv. På et tidspunkt stod der en 10 meter høj bronzestatue af Enver Hoxha på pladsen, men nu står kun rytterstatuen tilbage, efter en pøbel rev den ned i 1991. Der er fire baner af trafik, der forsøger at klemme sig gennem de overfyldte veje, så træd varsomt, når du besøger de forskellige grønne områder, der ligger i bymidten.

Hvorfor ikke støtte et godt formål, mens du slapper af?

Hvis søger at opleve lidt af nattelivet i Durrës, ud over en øl på stranden og fester med folk, der sandsynligvis har kigget lidt for dybt i glasset, anbefaler vi på det kraftigste at besøge Tirana Express. Det er et nonprofit kunstprojekt, du finder i den gamle jernbanestation, der ikke længere er i funktion. Afhængigt af sæsonen, kan man her se en række forskellige udstillinger, fra kunst til live koncerter eller andre lokale arrangementer. Den ligger på Karl Gega og åbningstiderne varierer baseret på den udstilling eller begivenhed, der er planlagt.

Hvis du ønsker at tilbringe natten i Durrës og stadig vil ud og more dig, er Bar Torra et godt sted at tage hen. Den ligger i et venetiansk tårn og blev oprindeligt åbnet af et team af lokale kunstnere, der gerne ville have en unik måde at vise deres arbejde på. Det er en af ​​landets første private caféer, og om sommeren kan du få en ret flot udsigt over hele byen fra toppen af ​​tårnet.

Der er et Arkæologisk Museum, der ligger ved strandpromenaden, som indeholder artefakter fra de tre store civilisationer i oldtiden, men det er blevet lukket for at renovere ejendommen. Hvis det er åbent, skal du helt sikkert tage dig tid til at nyde, hvad det har at byde på!

Er du klar til at udforske Durrës ?

Nogle mennesker vil tage til denne ferieby og tilbringe så meget tid de kan ved stranden og vandet. Det er der ikke noget i vejen med. Med sine velplejede strande og fremragende service, giver Durrës dig alletiders mulighed for at slappe af. Med ruinerne i byen og de mange muligheder for underholdning en kort køretur derfra, er der også aktiviteter som alle kan nyde, hvis denne kystby er målet for din næste ferie.

Hvis du planlægger en ferie her, så brug disse ideer til at forberede din rejseplan, så du kan se alle de vigtigste ting, Durrës har at byde på. Det kan godt være, det er en travl og støjende by, men det er simpelthen sådan den viser sin lidenskab for havet. Udforsk de ting, du går op i, mens du er her, så skal det nok blive en fantastisk oplevelse!

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Durrës
clear sky
8.1 ° C
8.1 °
8.1 °
56 %
4kmh
0 %
ons
21 °
tors
20 °
fre
22 °
lør
21 °
søn
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
DURRES
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Durres #iDurres #VisitDurres #Albania #VisitAlbania #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her