Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Dublin

Irland fra 306 Euro

#Ireland Rejser til Irland Irland byder besøgende på bølgende grønne bakker, stendiger, rustik mad og en fortryllende stemning, du aldrig vil se magen til. Du kan selvfølgelig...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Dublin

Dublin, hvis irske navn bogstaveligt betyder “byen omkring vadestedet ved vidjerne”, er faktisk den engelske version af et irsk ord for en sort pøl. Den blev oprindeligt grundlagt af vikingerne og oplevede på et tidspunkt en så ekspansiv vækst, at den var den 5. største by i hele Europa og den største i Storbritannien, kun overgået af London. Denne by driver handelen for meget af landet og dens holdning til livet i almindelighed kan betragtes som lidt usædvanlig af andre rundt omkring i verden.

Denne holdning afspejles i byens motto: Borgernes lydighed gør en lykkelig by. Selv om der muligvis lægges vægt på lydighed, er der nogle vigtige seværdigheder, der vil lokke dig ud for at se dem. Hvis du planlægger en tur til Dublin i den nærmeste fremtid, så sørg for at overveje at føje disse til din rejseplan, så du fuldt ud kan nyde ​​din kommende rejse!

Der ligger historiske pubber spredt over hele byen

Dublin er på mange måder en underholdende by, men lad os se det i øjnene: når du tager til Dublin, vil du på pub. Byen har ry for, at du kan snuppe en drink på næsten ethvert tidspunkt af døgnet, men det passer faktisk ikke. De fleste af Dublins etablissementer lukker omkring kl. 23:30. Der er mange steder, hvor du vil blive anbefalet at tage til Temple Bar eller måske Kobber Face Jacks, men hvis du gør det, vil du være omgivet af en flok berusede turister iført grønne irske skjorter og nogle undercover politifolk.

Hvis du virkelig ønsker at opleve Dublins natteliv på samme måde, som de lokale gør det, så tag ned til hjertet af byen og udforsk Georges Street. Du kan finde en række pubber, der vil hjælpe dig med at få en lille en på, hvis det er det du ønsker, men du vil også få mulighed for at møde nogle nye venner og forlænge aftenen til efter kl. 23:30. Hvis du ikke gør det, så vil du sove om aftenen og være klar til at udforske de historiske turist pubber om dagen, når folkemængderne er mindre og ikke så berusede.

Yeats udstillingen på Kildare Street er en stor oplevelse

Et af de vigtigste stop i Dublin er ofte et af ​​de mest oversete. Yeats udstillingen, som ligger på Kildare Street, er sponsoreret af National Library of Ireland. Den er gratis og er et multimedia kig på denne indflydelsesrige forfatter og dramatikers litterære værker. Den åbnede i 2006, og får i gennemsnit færre end 40.000 besøgende om året, hvilket betyder, at du har lidt tid til at lære og udforske. Guidede ture er fås på en drop-in basis og alt er gratis.

Oscar Wilde er endnu en populær litterær figur, som besøgende kommer efter, når de nyder Dublins seværdigheder, men han er en meget mere kompliceret fyr at følge rundt i byen. Mange mennesker går til 21 Westland Row, som var hans fødested, men dette sted er ikke et museum. Det er en del af Trinity College, og det eneste du vil finde der, er nogle unge forfattere, der ser forvildede ud, fordi de ikke har fået sammensat en tilstrækkeligt god beskrivende fortælling!

Hvis du foretrækker at følge Wilde under din rejse, er Merrion Square det bedste sted at tage hen. Der er der en statue til ære for ham og hans værker, og du vil også kunne besøge hans barndomshjem. Den centrale haven, der blev bygget i det 18. århundrede, og som nu er en offentlig park, er et vidunderligt sted at udforske på en solrig irsk dag. Mens du er der, må du heller ikke gå glip af Dead Zoo, som er kælenavnet for det naturhistoriske museum. Det er et unikt besøg, fordi udstillingerne dårligt nok har ændret sig siden den victorianske æra, hvilket betyder, at du hovedsageligt besøger et museum inden i et museum.

Hvis du har lidt ekstra tid, mens du besøger Merrion Square, så er National Gallery også værd at tage en spadseretur igennem. Det har budt på irske og europæiske illustrationer gennem hele sin 160 års historie og giver i dag besøgende masser af interaktive arrangementer, ture gennem kunsten, og der er også en audioguide, hvis du foretrækker at slentre gennem lokalerne på egen hånd. Dette er også et gratis sted, du kan nyde.

Invester i Viking Splash Tour for alletiders sjove dag!

Du kunne bruge en hel tur ser på de historiske monumenter, der ligger spredt over hele Dublin og få en tilfredsstillende tur ud af det, men dette er ikke en del af den obligatoriske Dublin pakke. Du kan bogstaveligt talt føle den viking-DNA, der dækker byens gader i denne irske by, og hvis du ignorerer denne historiske indflydelse, frarøver du dig selv en af ​​de sjoveste ting, du kan gøre, når du kommer på besøg. Derfor er du nødt til at investere 20 Euro i Viking Splash Tour!

For at være fair, er det er bare en glamourøs måde at sige, at du skal køre i et amfibieangrebskøretøj fra anden verdenskrig, hvormed du skal udforske byen til lands og til søs. For at gøre det ekstra sjovt, får du en vikingehat, som du stolt kan have på, mens du ser mange af Dublins store seværdigheder i den sydlige del af byen. Disse omfatter:

  • Christ Church Cathedral,
  • St. Patricks Cathedral,
  • Viking Dublin,
  • Middelalder Dublin,
  • Georgisk Dublin, og
  • Dublin Docklands.

Når du er færdig med turen, er der gode chancer for, at du er blevet sulten. Irsk mad er kendt for at være rustik og tung. Tænk shepherd’s pie, kartoffel boxty og selvfølgelig fisk og chips, men der er andre muligheder for dig, hvis din præference har tendens til at gå i en anden retning. For at blande irsk tradition med moderne køkken, anbefaler vi dig at tage over til Rathmines Road og opleve Jo’Burger.

Hos Jo’Burger er alt er lavet fra bunden, og alle fødevarer er indkøbt fra lokale leverandører. Der lægges også vægt på naturlige eller økologiske fødevarer. Du kan få dig en velsmagende sandwich med hummus, rødløg og sennepskål for under fem euro, og en burger vil koste dig omkring ti. Man kan også få supper og salater, mens de har en omfattende samling af burgere, som du selv designer ved bordet, på middagsmenuen.

Vælg lam, kylling, fisk eller oksekød, vælg din stil og tilføj derefter hvilket tilbehør, du ønsker. Man kan også få vegetarburgere. Vi anbefaler at tage en lammeburger med grøn thailandsk karry mayonnaise, koriander og chili, tilføje noget gedeost og oven i købet en skive bacon eller et spejlæg. Vi overdriver ikke, når vi siger, at uanset hvad du bestiller, vil det sandsynligvis være den bedste burger, du nogensinde har spist!

Glem ikke at besøge Leprechaun Museet, før du tager hjem!

Det er ofte et mål for mange at deltage i en parade i Dublin på Sct. Patricks Dag, men måske er du ikke i stand til at komme til Irland i marts, eller måske må du bare konstatere, at byen er for overfyldt for din smag. Hvis du ønsker at få en smagsprøve på irsk mytologi og stadig nyde den traditionelle historie om Sct. Patricks Dag, så kan du få begge i dele i ét ved at besøge det Nationale Leprechaun Museum.

Museet ligger på Jervis Street, og en lille entré vil bringe liv i historier og fortællinger, der har gjort leprechaun til sådan en fast bestanddel af irsk og keltisk folklore. I sommermånederne udforsker museet hver uge de mørkere sider af disse fortællinger med deres Scary Nights produktioner, som helt sikkert er værd at tage med, hvis du er i byen på en fredag ​​eller lørdag om sommeren.

Det er også sjovt for familien, fordi du kommer til at opleve, hvordan livet ville være i en verden i nissestørrelse. Du kan rejse under klipperne ved Giants Causeway, tag en tur til Fairy Hill og finde ud af, hvad der virkelig er for enden af regnbuen! Der lægges vægt på at more sig, men du får en chancen for at lære, hvordan legenden om leprechaun blev til.

Hvis du har lidt ekstra tid bagefter, så involverer en af ​​Dublins nyeste attraktioner falkejagt. Du kan finde Dublin Falconry på Courtlough Shooting Grounds, og du får fotomuligheder og chancen for at holde en falk selv, hvis du har lyst til det. De er dig kun åbne i weekender og på helligdage, og nogle oplevelser kan koste 100 euro.

Er du klar til at tage til Dublin?

Dublin er en by, der har sin helt egen charme. Fra vikingerne til den engelske indflydelse, er den uafhængige ånd, du finder her, en afspejling af, hvorfor Irland blev uafhængig af Storbritannien i 1922. I stedet for at tage de steder hen, der altid er overrendt af turister, kan vores obligatoriske vejledning hjælpe dig med at opleve hjertet af denne by uden al den travlhed, der følger med, når du kæmper for et sted at tage et billede ved siden af ​​Molly Malone.

Som et sidste råd, hvis du går ind i en pub og bestiller noget, skal du ikke bestille en Murphy. Bestil en Guinness. Du vil finde situationen langt mere fredelig, hvis du gør!

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Dublin Tourist Information

25 Suffolk Street
Dublin 2

Tel.: +353 1850 230 330

Website

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Irlands turistkontor

#Touristboard Ireland Tourism Authority Tourism Ireland, 5th Floor Bishop's Square, Redmond's Hill, Dublin D02 TD99 Ireland Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Ireland #visitIreland #iIreland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Dublin
broken clouds
15.9 ° C
16.3 °
15.3 °
84 %
7.7kmh
75 %
ons
22 °
tors
23 °
fre
22 °
lør
21 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Dublin, bedste seværdigheder

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Dublin.

Dublin egner sig perfekt til en byrundtur til fods

Grafton Street Intet besøg i Dublin uden et besøg på den kendte fodgængergade Grafton Street hvor der udspiller sig et hektisk folkeliv med bl.a. masser af gademusikanter og artister. Ups ! jeg glemte næsten statuen af Molly Malone – hvem kender ikke sangen om fiskehandlerens datter Molly Malone hvis spøgelse nu sælger fisk i Dublins gader.

I videoen kan du se nogle af de bedste Dublin seværdigheder i flotte optagelser mens du lytter til “Molly Malone” sunget på lokalsproget, nyd musikken og de flotte billeder.

St. Stephens Green er Dublins kendeste parkanlæg hvor der om sommeren er frokostkoncerter.

Mansion house residens for Dublins borgmester.

St Ann’s Church med den karakteristiske facade.

Leinster House der har huset det Irske parlament siden 1922.

National Library national biblioteket ligger lige ved siden af Leinster House.

Trinity College er Dublins kendte universitet.

Bank of Ireland blev oprindeligt opført til at huse det Irske parlament.

Dublin Civic museum med udstillinger af Dublins historie.

Overdækket marked mellem Drury Street og South Great Gerorges Street hvor der handles på livet løs med masser af forskellige effekter

Dublin City Hall oprindeligt opført som børsbygning men huser nu bystyret.

St. Werburghs Church med flot interiør.

Dublinia er et interaktivt underjordisk museum omkring middelalder Dublin.

Christ Church Cathedral er Irlands ældste domkirke , den blev oprindeligt opført i 1100 tallet. Kirken var i voldsomt forfald i 1800 tallet men en meget meget rig mand , whiskeyfabrinten Henry Roe , fandt penge til renoveringen af kirken.

Temple Bar hvis du har fulgt ruteforslaget indtil nu er chancen for at du kommer videre i dag nok minimal 🙂 , nu er du havnet i Temple Bar, Dublins kendte forlystelses- og kunstnerkvarter der ligger i smalle stræder med brostensbelagte gader. Kvarteret har igennem de sidste mange år ændret karakter til at blive et mondænt cafe kvarter men er absolut et besøg værd.

Ha’ Penny Bridge er en flot gammel buet metalbro for fodgængere , navnet stammer fra afgiften på en halv penny som det kostede at krydse broen.

O’Connell Bridge hvis du slap gennem Templeeeeee Baaar i dag, hik, er du nu kommet frem til O’Conell Bridge, via den krydser du Liffey flodens smudsige vande og kommer frem til O’Connell monumentet der danner indgangsparti til O’Connell street.

Abbey Theatre verdenskendt for opsætninger af irske dramastykker.

James Joyce statuen til ære for en af Irlands mest kendte forfattere født i Dublin i 1882, han beskrev folk i Dublin i værkerne Dubliners og Ulysses.

Parnell monumentet obeliskformet monument for Charles Parnell , “kongen af Irland”.

James Joyce Cultural Centre med et lille museum.

Gate Theatre kendt for moderne dramaer.

Rotunda Hospital med et interessant kapel bygget i midten af 1700 tallet.

Moore Street Market sidegade til O’Connell Street med livlig handel.

G.P.O, General Post Office aldrig kaldet andet end GPO hvor opstanden i 1916 tog sin begyndelse.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Dublin #iDublin #VisitDublin #Ireland #VisitIreland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dublin
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her