Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Dubai

Emiraterne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Forenede Arabiske Emirater fra 448 Euro

#United Arab Emirates Rejser til Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (UAE) ligger på den sydlige del af den Arabiske Halvø. Omkring 80 % af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Dubai

Byen Dubai, som ligger i De Forenede Arabiske Emirater, byen Dubai daterer sig tilbage til mindst det 11. århundrede. Det er en moderne kosmopolitisk storby, der i høj grad har nydt godt af regionens olieindustri.

Den har taget en vestlig model for erhverv til sig og har en mangesidet portefølje af indkomst, der vil være med til at fortsætte den rigdom, byen har nydt godt af i løbet af de sidste to årtier. En af verdens højeste bygninger kan findes her, men du vil også finde traditionelle souks og også en levende, mangfoldig kultur.

Planlægger du et ophold i Dubai inden for den nærmeste fremtid? Hvis du gør det, så er her et par forslag, som kan bidrage til at forbedre din rejse, så du personligt kan opleve de vigtigste ting i Dubai.

Hvorfor ikke se verden, mens du er i Dubai?

Et af de unikke byggeprojekter, Dubai har påtaget sig, er oprettelsen af kunstige skulpturøer lige ud for kysten. Et af projekterne, kaldet “The World”, ligner i grove træk et kort af jordkloden. Det var oprindeligt beregnet til at være et boligprojekt i fuld skala unikke boliger og underholdningsmuligheder, men den finansielle krise, der ramte verden i 2008, satte en stopper for en stor del af arbejdet. Øerne er lavet af sand og byggeriet er igen begyndt på nogle dele af øen, hvilket giver dig en enestående udsigt over Dubai, hvis du kan nå at komme derud.

For en anden unik oplevelse, mens du er i Dubai, kan du nyde det første indendørs skiområde i Mellemøsten. Ligegyldigt hvilken tid af året det måtte være, kan du hoppe på en elevator og derefter stå gennem frisk sne på dine ski eller dit snowboard. Det er en del af Mall of the Emirates, som er en af de største indkøbscentre i verden, så du kan købe ind, hvad du har brug for, når du er færdig med sneen.

Dubai Museum tilbyder et kig på livet i oldtiden

Al Fahidi Fort blev oprindeligt blev bygget i 1787 for at beskytte den lokale befolkning fra et angreb, der fandt sted ved vand eller jord. Men i dag er det det vigtigste museum at besøge i Dubai og det tilbyder de besøgende et glimt af, hvordan livet bag murene af fortet rent faktisk var. Det er den ældste eksisterende bygning i byen, og du kan finde den lige overfor Grand Mosque.

Efter at være gået på opdagelse på en varm dag, er der intet, der giver mere mening end at bruge lidt tid på sandet i det kølige vand ude ved Jumeirah Beach. Det er en hvid sandstrand, som ligger lige syd for det historiske distrikt i byen og de historiske Palm Islands. Du kan finde et vandland nede ved stranden, og for endnu mere fornøjelse er der en 5-stjernet resort, man også kan nyde, hvis man har råd til det. Hvis du bo på resorten, skal du sørge for at deltage i deres skildpadde rehabiliteringsprogram!

Er du klar til at besøge Dubai? Denne smukke, moderne by har meget at tilbyde besøgende, uanset om deres fokus er på fortiden, nutiden eller fremtiden.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Dubai Tourist information office

City Centre Deira
Dubai

www: Website Link

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Dubai
clear sky
37.8 ° C
38.2 °
37.1 °
44 %
5.7kmh
0 %
ons
37 °
tors
34 °
fre
34 °
lør
35 °
søn
35 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dubai
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Dubai #iDubai #VisitDubai #UnitedArabEmirates #VisitUnitedArabEmirates #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her