Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Djerba

Tunesien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tunesien fra 277 Euro

#Tunisia Rejser til Tunesien Alt fra Atlasbjergene til Sahara afspejler kulturen og mulighederne middelhavsområdet har at byde på. Tunesien var en af de helt store merkantilkræfter i...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Djerba

Djerba, som ligger ud for Tunesiens kyst, er den største ø i Nordafrika og den ligger i Gulf of Gabes. Det er en smuk ø, der har masser af frugtbart agerland, men det er ikke derfor folk besøger Djerba. Solnedgange på denne ø er mere end spektakulære og strandene er ofte stille, varme og afslappende. Science fiction-fans kan genkende nogle af seværdighederne på Djerba, når de besøger, fordi udendørsscenerne til ”Mos Eisley on Tatooine” blev filmet på øen.

Uanset om du tager dertil for stranden, solnedgangene, eller for at se nogle af dine foretrukne scener fra en fantastisk film, Djerba har masser at tilbyde sine besøgende hver dag. Lad os kigge lidt på nogle andre ting, denne fantastiske ø har at byde på!

Hvorfor ikke besøge nogle krokodiller, mens du er på øen?

Hvis du ønsker at se et sted, der har flere krokodiller end du nogensinde har set før på én gang, så er Krokodilfarm Animalia stedet at tage hen. Ikke alene bliver dyrene behandlet godt i på denne park, men der er også et par andre områder, du kan udforske under dit besøg. Der er et konglomerat af traditionelle Djerba bygninger, der vil lade dig få et glimt af livet på øen, mens en museumstur vil bidrage til, at du fuldt ud forstår de oplysninger, dine øjne ser. Det er virkelig en sjov udflugt og for at få endnu mere for pengene, ligger fyrtårnet på øen lige i nærheden af dette kompleks.

Hvis du leder efter lidt mere eventyr, hvorfor så ikke give dykning en chance? Du vil blive forberedt trin-for-trin til på din dykkertur, der vil tage dig ud til vraget, der er off-shore. Uanset om du er nybegynder eller en mere avanceret dykker og bare vil have lidt hjælp til at finde de bedste dykkersteder, har Blue Dolphin flere centre til rådighed til at hjælpe dig med fuldt ud at udforske området.

Det er sjovt at gå på opdagelse gennem historien på Djerba!

Da den først blev grundlagt, havde Djerba tre primære byer op gennem det tredje århundrede e.Kr. Du kan stadig finde disse byer i eksistens i dag, på grund af hvor tæt befolket øen blev i løbet af denne periode. Selv om mange af disse steder er blevet bygget oven på hinanden, er et af de unikke steder, du kan udforske, Ghazi Mustapha Fort. Det er bygget lige ud til havet, og du kan du gå langs væggene og nyde udsigten. Bare sørg for, at du har øvet dig på dit fransk eller arabisk, hvis du ønsker at læse oplysningerne.

Sørg for at få fat i noget lokal kaffe, når du kommer tilbage efter flere eventyr, og tag derefter ud til Bassi moskeen for at få en smagsprøve på det lokale liv. Husk på, at der under tider for bøn er adgang forbudt for dem, der ikke praktiserer troen, men det perspektiv, du vil få, med et besøg her er umagen værd. El Ghriba Synagogen er også et besøg værd, mens du er i området, og det er en bred vifte af museer også, hvis du søger at få dagen til at gå.

Er du klar til at besøge Djerba? Med masser at se og gøre på denne store ø, er det nemt at se, hvorfor den har været beboet i tusinder af år. Efterlad også dine fodspor på historie med dit besøg hertil, så vil du vil opdage, at oplevelsen vil være den indsats værd, du gør for at komme dertil.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tunesiens turistkontor

#Touristboard Tunisia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Tunisia #visitTunisia #iTunisia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Djerba
scattered clouds
26 ° C
26 °
26 °
94 %
1.5kmh
40 %
ons
31 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
28 °
søn
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Djerba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Tunisia #Djerba #iDjerba #visitDjerba #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her