Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#DarEsSalaam

Tanzania Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tanzania fra 812 Euro

#Tanzania Rejser til Tanzania Tanzania er et af de bedste lande, hvis man gerne vil opleve det vilde Afrika. Der er enorme vilde strækninger her i...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Dar Es Salaam

Navnet Dar Es Salaam overgår bogstaveligt til “fredens bolig”. Som en af ​​de største byer i det østlige Afrika og den største i Tanzania, vil et besøg her bringe dig tæt på Det Indiske Ocean og hjælpe dig med at nyde dets tropiske klima.

Et af dine stop i de varme og fugtige dage i Dar Es Salaam vil sandsynligvis være de nærliggende strande. Både Kigamboni og Msasani tilbyder strande i verdensklasse, der giver dig mulighed for at nyde noget solskin og slappe af på en måde, der passer dig bedst. En dagstur over til Marine Reserve og dens afsondrede øer giver en vidunderlig tid med snorkling og svømning. Du kan også overveje at udforske Bongoyo Island, hvis du nyder sand og surf.

Coco Beach er endnu en glimrende mulighed for at omfavne varmt sand og kølige bølger. Tag en tur langs kysten om morgenen, og du vil føle, at du har hele byen for dig selv.

Dar Es Salaam tilbyder et fantastisk museumskompleks, der er bundet til Nationalmuseet i Tanzania. Dette inkluderer et landsbymuseum, der har hytter fra mere end et dusin forskellige etniske grupper i byen og arkæologiske fund af menneskelig eksistens, der menes at være nogle af de ældste, der er registreret i dag. Du finder traditionel dans, musik og shows regelmæssigt inden for komplekset.

I nærheden af ​​museet ligger den lokale botaniske have, der tilbyder et roligt sted at overveje blandt tropiske træer og planter, der findes i regionen.

Dar Es Salaam er en glimrende mulighed for at se Afrika for første gang eller udforske det lidt mere.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tanzanias turistkontor

#Touristboard Tanzania Tourism Authority Utalii House – Laibon street/Ali Hassan Mwinyi Road P.O.Box 2485 Dar es Salaam, Tanzania. T: +255 22 2664878/9 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Tanzania #visitTanzania #iTanzania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Dar es Salaam
few clouds
26.6 ° C
26.6 °
26.6 °
63 %
5.2kmh
12 %
ons
29 °
tors
29 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
28 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
DarEsSalaam
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#DarEsSalaam #Tanzania #iTanzania #visitTanzania #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her