Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Dakar

Senegal Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Senegal fra 1018 Euro

#Senegal Rejser til Senegal Senegal befinder sig på Atlanterhavets kystlinje og er det mest vestlige land i Afrika, hvilket naturligvis betyder, at der er masser af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Dakar

Dakar, som ligger i Senegal, er landets største by og ligger på Atlanterhavskysten. Det er den mest vestlige by i det, der blev anset for at være den gamle verden, før man fik kontakt med Amerika, og på grund af dette, har den altid været på forkant hvad angår skibsfart og handel.

I kolonitiden var den en af de mest kritiske byer i det franske imperium, og målet har været at gøre dette samfund til et “afrikansk Athen” i årene løb. Frankrig har stadig en base for flyvevåbenet og den franske flåde serviceres i havnen. Strandene og det varme klima lokker automatisk folk til at komme på besøg her, men der er en række yderligere ting, der kan fuldende dine planer om at se Dakar, så du får en god, afrundet ferie. Lad os kigge på det!

Dakar er det perfekte samfund for en kunst tur

Hvis du vil virkelig ønsker at komme i kontakt med Dakars sjæl, er den bedste måde at gøre dette på ved at tage en kunst tur rundt i byen i en dag eller to. Det bedste sted at starte er Village des Arts, som er et berømt kompleks, der har nogle af de bedste illustrationer, Senegal har at byde på. Skulpturer, fotografi og maleri forenes alle på et stort haveområde for at skabe en afslappende og sjov oplevelse.

Det kan også anbefales at tage sig tid til at besøge Theodore Monod Museet, da det er en fremragende præsentation af afrikansk kunst og kultur. Med mere end 9000 individuelle udstillingsgenstande, er det virkelig et vidnesbyrd for befolkningens kreativitet i det vestlige Afrika.

Afslut din tur i Dakars største Medina for at opleve de mange skjulte perler, der kan findes i de små butikker her. Gaderne er bogstaveligt talt fyldt til det yderste med trængsel og travlhed og liv, og har været et lokalt samlingssted siden den franske kolonitid.

Skjulte juveler er ikke kun begrænset til butikkerne

En af de bedste restauranter, du nogensinde vil få mulighed for at nyde, ligger i Dakar i form af Le Cozy. Menuen er smukt raffineret, ligesom præsentationen og servicen også er det. Det er til dels en restaurant, til dels en lounge, og til dels en bar, kombineret, så du kan bruge hele aftenen her, hvis du har lyst til det. Sørg for at tage nogle ekstra penge med til at nyde deres mange cocktails!

Hvis du er mere ude efter et udvalg af fisk og skaldyr, er Cabane des Pecheurs stedet for dig i stedet for. Med deres tilbud på dagens fangst, der omfatter guldmakrel og ravfisk, vil du ikke finde en restaurant med bedre frisk fisk og skaldyr i hele byen!

Som et sidste stop, skal du sørge for at opleve lidt af Dakars natteliv ved at komme ned til Just 4 U. Dette spillested med det unikke navn har en udendørs restaurant, der byder på en typisk menu, men scenen byder på levende musik, du ikke vil finde noget andet sted! Fra jazz til rap, står der levende musik på programmet hver dag, og nogle af de største musikalske navne finder tid til at spille her.

Dakar har mange muligheder for at tage det roligt, slappe af og gå på opdagelse. Benyt dig af disse muligheder i dag, så du kan nyde denne vestafrikanske juvel.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Dakar
broken clouds
29.1 ° C
29.5 °
29.1 °
79 %
6.2kmh
75 %
man
29 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dakar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Senegal #Dakar #iDakar #visitDakar #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her