Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Dahab

Egypten fra 397 Euro

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Dahab

Dahab betyder “guld” på arabisk og det er ikke svært at se associationen med lange strækninger af gyldent sand og palmetræer langs kysten og adskillige laguner som giver de perfekte omgivelser til en idyllisk oasisferie i solen. Prøv at dykke i det legendariske Blue Hole og dets omgivende rev, eller windsurf i det rolige hav? Hvis man hellere vil slappe af kan man finde en fredfyldt plet på stranden og snorkle eller slappe af på stranden med hele familien. Uanset om man ønsker en afslappende eller aktiv ferie i Egypten, har Dahab det hele.

Dette er et fantastisk resort hvis man vil dykke, og der er adskillige lokale skoler, som hjælper dig med at udvikle dig på ferien. The Blue Hole er et kendt dykkersted tæt på resortet og tiltrækker mange turister, som vil opleve den fantastiske atmosfære. En ferie til Dahab byder også på andre sportsgrene såsom klatring, ridning og kamelridning, hvilket børnene vil elske! Mange rideskoler byder børn velkommen og de vil være i sikre hænder med al den instruktion, der er brug for. Hvis man vil udforske yderligere, kan man prøve quad biking i ørkenen eller besøge St. Catherine’s kloster – stedet hvor Moses siges at have hørt gud tale fra den brændende busk. En Dahab-ferie er ikke helt perfekt før man prøver en ørkensafari eller en tur til det smukke Eln Kundra – En beduin-oase der blot venter på at blive fotograferet.

Hvis man vil bevæge sig lidt videre rundt på ferien til Dahab, kan man tage en tur til Jordan for at besøge det imponerende tempel ved Petra? Man kan nemt organisere et Visa dertil og det betyder også, at du kommer til at besøge to lande på en ferie. Tættere på Dahab kan man også tilbringe dagen i populære egyptiske hotspots såsom Luxor. Oplev pyramiderne i Giza, gå rundt omkring ruinerne i Karnak eller besøg gravene i Kongernes Dal – en perfekt mulighed for at få en smagsprøve af egyptisk kultur og historie. Efter en lang dag er der ikke noget der er mere perfekt end at sidde tilbage og slappe af i een af de lokale restauranter og se solen gå ned mens man nyder en iskold drink.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Egypt
overcast clouds
22.7 ° C
23.8 °
21.5 °
96 %
3.1kmh
100 %
ons
28 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
28 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Egypt #Dahab #iDahab #visitDahab #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dahab
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her