Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Cozumel

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Cozumel

Vil du opleve Mexico’s naturlige skønhed? Leder du efter dejlig caribisk solskin og en smagsprøve af det afslappende liv? Tag til Cozumel og oplev præcist det på Mexico’s største og mest populære ø! Cozumel ligger 18 kilometer fra fastlandet og er Mexico’s største ø. Det er relativt underudviklet og er perfekt, hvis man ønsker at slappe af på stranden og nyde det flotte undervandsliv.

Med en kombination af kosmopolsk atmosfære og moderne hoteller og faciliteter, internationale restauranter, omfangsrig shopping, uovertruffen dykning og det Caribisk klima sikrer, at Cozumel er et populært valg for enkeltpersoner, par og familieferier i Mexico. Der er mange flotte strande på Cozumel og det er også een af verdens 5 bedste dykkersteder med masser af koraller at udforske ved kysten. Play Corona og Playa Palancar med de berømte strækninger af koralrev er de bedste til snorkling og dykning, mens de større strande, Playa San Fransisco og Playa Sol er ideelle til badning og solbadning. Mad, drikkevarer og liggestole findes på de adskillige strandklubber langs kysten.

Den nordlige kyst har de lange strande Playa Santa Pilar og Playa San Juan, mens de østlige kyststrækninger har det Caribiske Hav og er det bedste sted at lede efter uspolerede og efterladte strande.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Cozumel Tourist Information

C/ 3 Sur #81 entre Av. Rafael E. Melgar y 5ta. Av.
Colonia Centro, 77600 San Miguel de Cozumel

T: +52 987 120 5601

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

San Miguel de Cozumel
overcast clouds
25 ° C
25 °
25 °
93 %
2.7kmh
100 %
ons
30 °
tors
30 °
fre
30 °
lør
30 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cozumel
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mexico #Cozumel #iCozumel #visitCozumel #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her