Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Cienfuegos

Cuba fra 1089 Euro

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Cienfuegos

Cienfuegos er en cubansk kystby som ofte omtales som Sydens Perle. Byen blev oprindeligt bosat af franske tilflyttere i starten af det 19. århundrede og var i sin tid navngivet efter Spaniens Kong Ferdinand den 7. og Høvding Jagua.

Midtbyen i Cienfuegos fik sin plads på Verdensarvslisten i 2005 på grund af dens spanske oplysningstidsarkitektur. Seks af bygningerne som står her i dag stammer fra byens grundlæggelse, mens 327 af dem stammer fra den sidste halvdel af det 19. århundrede. Det er den største samling af neoklassiske strukturer i hele Caribien.

Kystområderne i Cienfuegos er mindst ligeså smukke som midtbyen. Langs Rancho Luna Beach vil du kunne se nogle af de smukkeste solnedgange nogensinde og hvis du våger dig ud på en vandretur igennem El Nicho vil du blive mødt med gemte vandfald som bades i solstrålerne som trænger sig igennem træernes baldakin.

Der ligger naturligvis også attraktioner indenfor byens grænser, blandt andet Cubas eneste Triumfbue og Castillo de Nuestra Senora de los Angeles de Jagua. Sidstnævnte er en smuk fæstning som tårner sig over bugten. Den har stået her siden 1742. Derudover er der også mulighed for at tage i botanisk have, svømme i en saltvandslagune, udforske en cigarfabrik, og se på områdets dyreliv.

Cienfuegos er et fantastisk indgangspunkt for dig, som gerne vil udforske Cuba. Planlæg din rejse hertil snarest muligt, så du kan slappe af i paradis.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Cienfuegos Tourist Information

56 Avenue/ 31 & 33
Cienfuegos, Cuba

T: (+53) 43514653

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Cienfuegos
broken clouds
24.4 ° C
24.4 °
24.4 °
87 %
2kmh
63 %
ons
32 °
tors
31 °
fre
31 °
lør
31 °
søn
30 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cienfuegos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Cuba #Cienfuegos #iCienfuegos #visitCienfuegos #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her