Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Chiang-Mai

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand fra 722 Euro

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Chiang-Mai

Chiang-Mai ligger i det nordlige Thailand, og er et sted, der er fyldt med lokal kultur og historie.

Det bliver konsekvent kåret som et af verdens 25 bedste steder at se, og med god grund: hvad enten du kan lide at se historiske religiøse steder, deltage i årlige festivaler eller bare ønsker at komme ud på opdagelse på unikke steder, vil din kop være fyldt til bristepunktet i Chiang-Mai. Byen, der er grundlagt i slutningen af ​​det 13. århundrede, blev oprindelig oprettet som et defensivt sted for regionen. Hvorfor skal folk besøger Chiang-Mai? Det er på en gang smukt, mystisk og spændende.

Over 300 religiøse steder at besøge

Selvom regionen overvejende er buddhistisk, kan du også besøge de kristne og muslimske steder i Chiang-Mai. Mange af de buddhistiske templer daterer dog tilbage til det 14. århundrede og fremstår uændret. Dette giver dig en enestående chance for at kunne gå tilbage i historien, reflektere over dit eget liv og beundre det underfulde gamle byggeri. I nogle af de templer tilskynder man dem, der studerer eller er tilhængere af disciplinen, til at blive 10 dage ad gangen for at meditere 10 timer om dagen. Hvis du er på udkig efter et tilflugtssted, vil et besøg på et af de mange religiøse steder, uanset om du er religiøs eller ej, hjælpe dig til at blive genopladet.

Museer, der er lærerige og sjove!

Der er fire primære museer i Chiang-Mai, som vil hjælpe dig med at lære regionens indbyggere og byens historiske betydning at kende, og som lader dig opleve kulturen i byen på nært hold. Hvis du elsker at se ældgammel historie, så sørg for at besøge finans-museet, hvor du med dine egne øjne kan se på kinesisk valuta, der daterer århundreder tilbage. Hvis du nogensinde har ønsket at vide mere om kongeriget Lanna, vil du nyde at bruge timevis med at gennemse museerne i Chiang-Mai.

Kom ud og se natur!

Uanset om du ønsker at komme op tæt på nogle reddede elefanter, eller du ønsker at tage en vandretur på Thailands højeste bjerg, er der flere naturreservater og nationalparker inden for en kort køretur fra Chiang-Mai. Dette lader dig se Thailand fra et mere autentisk perspektiv, da du kan komme ud og nyde, hvad regionen har at byde på. Ligegyldigt hvad dine personlige præferencer måtte være, er der en nationalpark eller et reservat i nærheden, der kan hjælpe dig med at slappe af på den bedste mulige måde.

Er du klar til at besøge Chiang-Mai?

Da den er en af ​​de mest oplysende og spændende byer på planeten, er et besøg i Chiang-Mai værd at bruge tid på. Fra smukke parker, der med lethed lader dig slentre til utrolige templer og helligdomme, der kan hjælpe dig med at finde din indre ro, har Chiang-Mai noget at tilbyde alle.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Chiang-Mai Tourist information

87 Sriphum Road
Sriphum, Mueang
Chiang Mai 50200

T: +66 53 222 525

www: Website Link

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Thailand
light rain
34.4 ° C
34.4 °
34.4 °
48 %
2.6kmh
100 %
ons
35 °
tors
35 °
fre
34 °
lør
32 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ChiangMai
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#ChiangMai #iChiangMai #VisitChiangMai #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her