Aktuelle rejsetilbud fra Hamburg til Magaluf i nyt vindue

Rejsetilbud og lastminute til Magaluf fra Hamburg. I rejseshoppen får du det store overblik over rejsetilbud og lastminute rejser fra Hamburg til Magaluf, hvis du har problemer med at se søgemaskinen kan du klikke på linket øverst og søgemaskinen åbner i et nyt vindue.

Magaluf

#Magaluf Den altid populære destination Magaluf ligger cirka 30 km fra Palma Lufthavn på Mallorcas sydvestkyst. Det har længe været et yndet rejsemål for feriegæster i alle aldre, med nok attraktioner til at holde familier,...

Magaluf er et feriested, der er placeret, hvor det kan afspejle den fulde værdi af sine strande og landskaber, man kan padle gennem det krystallinske vand i op til næsten to kilometer. Så der er masser af naturskøn plads, der kan nydes uden at grave dine albuer i andres ribben.

Selvfølgelig kan vi alle lide at blive distraheret af folk, der ser og gennemser butikker. Her finder man en temmelig unik lang gåtur bygget netop af en sådan grund. Byen er meget turistvenlig med en overflod af barer, restauranter, forskellige spisesteder, hoteller og lejligheder. Alle budgetter er taget højde for.

Magaluf er berømt for sit farverige natteliv. Mange af barerne og klubberne er åbne indtil de små små timer om morgenen. Faktisk er sent til sent et passende udtryk. Mange er altid åbne for forretning. Kulturen siger, at en lukket bar ikke underholder besøgende eller tjener penge. Enkelt virkelig. Af denne grund – godt af mange grunde, når du oplever Magaluf, vil du sandsynligvis møde mange, der ikke er lokale, men som du , er her for at hygge sig.

I løbet af de korte vintermåneder træner mange atleter her. Der er fremragende sportsfaciliteter, tre pragtfulde golfbaner. Der er også naturlige græsfodbold- og fodboldbaner, tennisklub, alt sammen bakket op af forskellige aktivitetsbegivenheder og support. Magaluf er også et sted, hvorfra udflugter kører. På grund af sit fulde vinterprogram med begivenheder er det anvendte udtryk ‘Calvia European Winter’.