Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Cancun

Mexico fra 555 Euro

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Cancun

Ferier i Mexico bliver mere og mere populære, og Cancun er en af de primære grunde til dette. En ferie i Cancun gør, at du befinder dig lige i hjertet af den mexicanske kultur samtidig med, at du er tæt på fantastiske strande, lækkert vejr og masser af ting at se og tage dig til. Det Caribiske Hav indbyder dig til at plaske rundt i det klare vand, se den store mangfoldighed af utroligt havliv eller at være aktiv med noget spændende vandsport.

De fleste af turisthotellerne i Cancun ligger rundt i et område, der er kendt som Zone Hotelera. Denne naturligt smukke stribe land har en lagune på den ene side og det Caribiske Hav på den anden. Det er særligt udviklet til rejsende, så det er nemt at komme rundt og er fyldt med interessante ting at se og tage sig til. Tag ud med en båd og udforsk de smukke øer, der ligger lige ud for kysten. Isla Contoy, for eksempel, er et beskyttet sted for sjældne fugle, der er omringet af roligt vand og ren hvid brænding. Der er også masser af muligheder for erfarne svømmere til at slappe at i det rolige vand. Tag mod vandet ud mod Isla Mujeres for noget perfekt stille snorkling og se på koralrev. På stranden er der også sælgere af flot traditionelt kunsthåndværk, så du kan købe lidt også.

En ferie i Cancun er også god til shopping. Tag til markedspladser, hvor det er velkomment at prutte om prisen, eller du kan tage til det store center kaldet La Isla, der ligger ved siden af nogle af de større hoteller. Her finder du de bedste amerikanske varemærker samt nogle mere mexicansk inspirerede butikker. Og der er også et madtorv til dem, der har brug for en madpause.
Du finder også adskillige forlystelsesparker rundt i området, der hver især byder på spænding til billige priser. For noget lidt anderledes og fuldstændig uforglemmeligt skal du tage til Hidden Worlds Cenote Adventure Park. Her vil du blive helt forbløffet over netværket af huler og grotter. Der er også svævebaner på liner, så du kan få lidt adrenalin i kroppen samt snorklingture.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Cancun Tourist Information

Av. Huayacan Manzana #207
San Miguel, 77560 Cancún

T: +52 998 251 9391

www: Website Link

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Cancún
scattered clouds
25 ° C
25 °
25 °
100 %
0kmh
40 %
ons
32 °
tors
30 °
fre
31 °
lør
32 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cancun
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Mexico #Cancun #iCancun #visitCancun #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her