Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Bucharest

Rumænien - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rumænien, se aktuelle tilbud

#Romania Rejser til Rumænien Besøg naturskønne udsigter, historiske steder og en levende lokal kultur, når du ferierer i Rumænien. Landet ved Sortehavets bredder og samtidig stedfor...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Bukarest

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og betragtes også som den mest økonomisk velstående by. Det blev oprindeligt bosat i midten af ​​1400 tallet og har fået øgenavnet “Lille Paris.” Selvom en stor del af byen tidligere er blevet ødelagt af krig og naturkatastrofer er der store dele af byen der stadig bærer præg af historien.

Området omkring det rumænske Athenaeum er let beskrevet som en af ​​de smukkeste bygninger, du nogensinde vil se. Beliggende mellem kommunistiske beboelsesblokke, er det en enestående hyldest til, hvad Rumænien handler om. Marmorsøjler, vægmalerier og udskæringer, der kun kan skabes med kærlighed og omhu. Så sørg for at få billetter til et show på Athenaeum, mens du er i Bukarest.

Landsbymuseet i Bukarest er familievenligt museum. Sjovt at udforske selv, guidede ture er også ret informative og sjove. Få håndlavede souvenirs i slutningen af ​​turen, hvis du også ønsker det!

Byparker er for det meste forglemmelige. Cismigiu parken er fyldt med par, der spadserer hånd i hånd, som tager en lang og afslappet spadseretur og nyder hinandens selskab. Der er masser af stande, hvor du kan få en kop kaffe eller en snack. Med damme, broer og stille i hjertet af byen er det bestemt stedet at slappe af.

Seværdigheder i Bukarest

Muzeul Taranului Roman, det Rumænske bondemuseum vandt i 1996 prisen som årets museum i europa, det er også en meget flot udstilling der viser forskellige redskaber, arm i arm med ikoner o.m.a.

Muzeul National de Arta , Statens kunstmuseum der blev plyndret under opstanden i 1989 ligesom mange af museets værker blev beskadiget i større eller mindre omfang. Udover rumænske kunstnere er også mange store europæiske navne repræsenteret på museet.

Muzeul Satului , frilandsmuseet hvor bondehjem, lader, kirker og møller fra hele Rumænien er fragtet til for at blive genopbygget til minde om landets historie.

Muzeul Zambaccian har det bedste af Rumænsk kunst repræsenteret i samlingerne men også navne som Picasso, Cezanne og renoir er repræsenteret.

Palatul Parlamentului, parlamentspaladset der blev påbegyndt af Ceausescu i 1984 og arbejdet er stadig i gang. Når man står udenfor og betragter kolossen skal man have i baghovedet at man blot ser en lille del af dette enorme byggeri. Det du kan se er bygningen der er 84 meter høj, men du ser ikke at den er lige så stor under jorden hvor der bl.a er atomsikrede bunkere. Præsidenpaladset har et areal på 330.000 m2 og dermed er det verdens næststørste administrationsbygning, Pentagon er den største. Du kan komme på en guidet tur i paladset og her kan du bl.a se Sla Unirii der er paladsets største rum 16 meter højt og med et areal på 2.200 m2. Loftet kan køres til side og så er der plads til at en helikopter kan lande i salen.

Piata Revolutiei, Revolutionspladsen, dette var stedet hvor Rumæniens tidligere diktator Nicolae Ceausescu stod ansigt til ansigt med 80.000 mennesker den 21 december 1989. De 80.000 mennesker var kommet til pladsen for angiveligt at støtte præsidenten, men da han kom frem på balkonen begyndte folkemængden at sige ordene “Ti mi soa ra” og udtrykket i Ceausescu’s ansigt var ikke at tage fejl af – her var han klar over at hans styre var faldet sammen.

Catedrala Patriarhala er en 1600 tals katedral og den ortodokse kirkes hovedkvarter. I kirken kan du bl.a. se utallige meget smukke ikoner. Det er også i denne kirke at Skt. Dumitru , Bukarest skytshelgen , ligger i sarkofagen hvor tilbedere kommer til hans skrin for at vise deres respekt.

Herastrau Park , i starten af 1800 tallet var det her at det bedre borgerskab kom for at blive set , spadserende ved kanten af Herestrau søen. Man omdannede efterhånden hele området omkring søen til en stor park der i dag bl.a. indeholder landbymuseet, tivolipark, restauranter, bådudlejning. Området omkring parken har alle dage været hvor Bukarest elite boede og stadig bor , hvilket du også vil kunne se på de fine huse i området.

Rejser til Bukarest, Rumænien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bukarest og Rumænien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Bucharest Tourist Information Office 

Bulevardul Carol I 27
București 030167
Romania

T: +40 21 232 7683

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Rumæniens turistkontor

#Touristboard Romania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Romania #visitRomania #iRomania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Bucharest
few clouds
20.3 ° C
22.2 °
18.3 °
57 %
7.2kmh
20 %
man
22 °
tirs
19 °
ons
20 °
tors
22 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BUCHAREST
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#romania #visitromania #bucharest #ibucharest #visitbucharest #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her