Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Bridgetown

Barbados fra 1289 Euro

#Barbados Rejser til Barbados Barbados er en ø nation, der ligger en anelse uden for det Caribiske Hav mellem Amerikas to dele. På grund af dens status...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Rejser til Bridgetown

Hovedstaden på Barbados byder på storslåede udsigter over det Caribiske hav. Den byder på et unikt indblik i historien. Der er smukke strande, man kan nyde. Med en farverig kultur og et energisk natteliv er Bridgetown et fantastisk rejsemål, der fortjener at blive udforsket.

Byen, som blev grundlagt i 1628, har længe været et vigtigt handels- og forretningscentrum for den Vestindiske del af det Caribiske hav. Den historiske del af byen kom sammen med sine befæstninger på verdensarvslisten i 2011. Med farverige boliger, talrige vartegn og toldfri indkøbsmuligheder er der noget her for alle.

Tag til Careenage, hvor du kan få glæde af en dejlig gruppe butikker, cafeer og restauranter. Området tjente i sin tid som skibshavn, så områderne er godt beskyttet mod det åbne hav. Nyd lidt lokal rom, tag et hvil på promenaden, og du vil føle det som om, du er blevet transporteret ind i fortiden.

Barbados Museet i Bridgetown er også et besøg værd. Man kan ikke blot opfriske sin viden om øens historie, men du kan få lov til at se det gamle militærfængsel og se, hvordan naturen har udviklet sig med tiden. Der er en interaktiv del af museum, som er for børn, da den er meget familievenlig. St. Mary’s kirke er endnu et dejligt sted at besøge. Den er bygget i 1827, og den georgianske arkitektur er ret imponerende.

Bridgetown er en by fyldt med fantastiske oplevelser. Uanset hvordan du definerer underholdning, vil du finde noget her, der kalder på sjælen.

 

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Barbados turistkontor

#Touristboard Barbados Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Barbados #visitBarbados #iBarbados #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Bridgetown
few clouds
27.3 ° C
27.3 °
27.3 °
83 %
8.8kmh
20 %
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
28 °

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bridgetown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#Barbados #Bridgetown #iBridgetown #visitBridgetown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her