Rejser fra Tyskland

Find de billigste rejser, afbudsrejser og last-minute tilbud med tyske rejsebureauer. Naturligvis er den mest populære lufthavn at starte rejsen fra Hamborg Airport, der er dog flere valgmuligheder hvis du for eksempel vælger at rejse fra Frankfurt og Berlin, dette gælder især de lidt fjernere rejsemål.

Find rejse

I søgemaskinen kan du lede efter rejser med afrejse fra Tyskland. Du kan søge efter charterrejser eller du kan søge efter flybillet alene og selv finde overnatning i hotel eller lejlighed på destinationen.

Kom til Hamborg lufthavn

Når du har fundet din drømmerejse og du vælger at rejse fra Hamborg kan du komme til lufthavnen med bus eller tog, se mere om tog til Hamborg og bus til Hamborg på websitet Hamburg guide.

Parkeringsplads i Hamborg lufthavn

Hvis du kommer i egen bil til Hamborg kan du finde de billigste tilbud på parkeringspladser og parkeringshuse og du kan bestille parkering i den ønske periode på online parkerings bestilling.

#Bratislava

Slovakiet ligger i det østlige Europa hovedstaden er Bratislava

Slovakiet fra 410 Euro

#Slovakia https://www.youtube.com/watch?v=MbMPwnaB3KQ Rejser til Slovakiet Slovakiet er en af de smukkeste og mest underbesøgte lande i hele verden. Landet er hjemsted for hele ni nationalparker og de...

Se priser på flybillet og hotel

Her kan du sammenligne priser på flybilletter og hoteller hvis du selv vil sammensætte din rejse. Der søges på mere end 700 sider og søgningen laver en liste med alle muligheder og de billigste priser.

Se video

Visit Bratislava

Bratislava der ligger ved Donau floden er den største by og hovedstad i Slovakiet og det er en unik by der grænser op til både Østrig og Ungarn. Bratislavas gamle by er en hyggelig og overskuelig bydel.

Du kan ikke gå nogen steder i Bratislava uden at se Bratislava slot der ligger på en bakke ved Donaufloden. En brand i 1811 lagde slottet i ruiner men det er nu genopført i sin historiske form og der er i dag museum.

Når du skal opleve den gamle by er et godt sted at starte på hovedtorvet. Springvandet på pladsen er fra 1572 og det var, som i mange andre byer fra den periode, beregnet som vandreservoir hvis der skulle opstå en brand.

Hvis du vil have en rigtig flot udsigt over byen og området skal du til Bratislava parken, her er tv tårnet hvor du kan komme op til udsigtsplatform og restaurant på toppen.

For et livligt sted, der byder på slovakisk køkken skal du besøge Cafe Verne. Der er en lang række gode øl på denne cafe, og menuen er uden dikkedarer. Du vil opdage, at der ofte er travlt, men du vil ikke have noget imod ventetiden takket være atmosfæren.

Seværdigheder i Bratislava

Nationalgalleriet er beliggende ikke langt fra Hviezdoslavovo namestie , her finder du arbejder helt tilbage fra middelalderen og op til i dag.

Nationalmuseet med de historiske samlinger er beliggende på slottet (Hrad)

Mestke muzeum, bymuseeet, er beliggende i en sidegade til Frantiskanske Namesti

Apotekermuseeet er beliggende ved siden af Michalska Brana og det er et ganske facinerende museum.

Hrad hedder Bratislava slot der står på en klippetop med udsyn ud over Donaufloden. Slottet er gennem tiderne blevet ombygget adskillige gange og det eneste der egentlig er tilbage af det oprindelige middelalderslot er den rektangulære grundplan. Slottets barokke dekorationer blev lavet på ordre af kejserinde Maria Theresa i starten af 1700 tallet. I 1811 ødelagde en stor brand næsten hele slottet og man er først blevet færdig med genopbygningen i 1990erne.

Hlavne Namestie e Bratislava tidligere markedsplads hvor du bl.a finder Roland Fontænen opført i renaissancestil. På Hlavne Namestie finder du også Bratislavas imponerende rådhus med det store tårn.

Kutcherfeld paladset er beliggende over for rådhuset og bygningen huser i dag den Franske ambassade og et kulturcenter.

Frantiskanske Namestie er Fransiskaner pladsen med den gamle Jesuitter kirke.

Mirbach paladset er en flot gammel bygning hvor du kan komme ind og se mere end 200 flotte 1600 og 1700 tals graverede billeder i farver.

Primaternes Palads er flottest om aftenen når facaden er oplyst i et stort lyshav, det var her Pressburg freden blev underskrevet af Napoleon og den Østrigske kejser Franz I efter slaget ved Austerlistz i december 1805.

Michalska Brana Skt Kichaels porten er den eneste af de gamle byporte der har overlevet til i dag. Det er et gotisk tårn der senere er blevet ombygget i barok stil. På toppen af tårnet 51 meter over jorden står statuen af Skt. Michael.

Dom sv. Martina er Bratislavas gotiske Skt Martins katedral og den dominerer den sydvestlige del af den gamle by, arkitekterne bag Wien katedral har også haft en finger med i spillet på Bratislavas katedral der indtil 1811 blev benyttet ved kroninger af de Ungarske konger.

U Dobreho Pasteria den gode hyrdes hus er en flot dekoreret rokoko bygning og ligger der hvor byens jødiske bydel engang lå, denne bydel blev nedrevet for at give plads for motorvejen.

Hviezdoslavovo namestie på denne plads finder du bl.a Bratislavas nationalteater der blev opført i 1886, I reduta bygningen bygget i 1919 har det Slovakiske filharmoniske orkester til huse.

Udflugter fra Bratislava

Devin er slotsruiner beliggende ca 10 kilometer vest for Bratislava og herfra har du udsigt over Morava og Donau floderne der her flyder sammen. Slottet var engang mere imponerende end slottet i Bratislava men Napoleons tropper ødelagde slottet i 1809.

Små Karpater. Allerede i udkanten af Bratislava ligger vinmarkerne og de strækker sig frem til foden af Karpaterne. Her finder du en række små vinlandsbyer som f.eks Pezinok med Karpatermuseet og Modra som er kendt for sitn keramik og vinproduktion.

Piestany er beliggende 80 kilometer nord for Bratislava og er et meget kendt kursted. Byen toppede som så mange andre kurbyer i slutningen af 1800 tallet og starten af 1900 tallet.

Bratislava – Wien du kan sejle med hydrofoil både fra Bratislava til Wien på ca 2,5 time. Undervejs passerer du bl.a. de imponerende Fredenau sluser.

Rejse til Bratislava, Slovakiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Bratislava og Slovakiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og attraktioner

I nogle rejser er der inkluderet udflugter og oplevelser. Hvis du selv vil tage på ture og opleve attraktioner kan du hos vores partner se et meget stort udvalg af tilbud på oplevelser.

Hotel og lejlighed

Hvis du selv vil arrangere din rejse kan du se forslag til hoteller og lejligheder. Du kan sortere for eksempel efter popularitet, pris eller afstand til centrum. Du kan også se andre gæster bedømmelse af overnatnings stedet.

Kort og rutebeskrivelser

Her kan du se Google kort med forud indstillede informationer. Klik på pilen i kortet hvis du vil se rutebeskrivelser eller detaljeret kort med seværdigheder, restauranter og shopping.

Turistinformation

Turistinformation og turistkontorer kan hjælpe dig med tips til hvad du kan opleve, du kan også få gratis kort over byen og området.

Bratislava Tourist Information Office

Klobučnícka 2
814 99 Bratislava

T: +421 2/544 194 10

www: Website

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Slovakiets turistkontor

#Touristboard Slovakia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Slovakia #visitSlovakia #iSlovakia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste lufthavn

Find oplysninger om afstand, transport og transfer til og fra lufthavnen.

Lej transport

Hvis du skal rundt i byen og området er der mange muligheder for at leje biler, MC og cykler, her under kan du søge efter de bedste muligheder og se priser.

Lej bil

Se de bedste tilbud på at leje bil, Find den billigste leje bil

Lej MC og scooter

Se pris på leje af MC og scooter hos Bikesbooking

Lej cykler og elcykler

Se pris leje af cykel og elcykel hos Bikesbooking

Godt at vide

Hvordan er vejret ?

Se hvordan vejret er nu og vejrudsigt for den næste uge.

Bratislava
clear sky
7.7 ° C
9.3 °
5.8 °
89 %
2.1kmh
0 %
ons
18 °
tors
22 °
fre
21 °
lør
20 °
søn
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Hvad syntes andre !

Hvad syntes andre om byen ?, Se andres bedømmelser og lav selv en bedømmelse og tilføj din gode eller dårlige rejseoplevelse.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BRATISLAVA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

#slovakia #visitslovakia #bratislava #ibratislava #visitbratislava #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her