Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Spanien

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 112
  • Gratis behandling hos læger og hospitaler under det offentlige system
  • Visse læger og hospitaler har både offentlige og private sektioner og du skal selv gøre opmærksom på om du ønsker behandling under det offentlige eller private system, kun behandling under det offentlige system er tilskudsberettiget.

Visse hospitaler og sundhedscentre (“centros sanitarios”) tilbyder både privat sundhedspleje (som betales fuldt ud af patienten) og offentlig sundhedspleje (delvist støttet). Du skal selv gøre dem opmærksom på, hvilken form du ønsker. Udgifter til privat sundhedspleje refunderes ikke og er ikke dækket af dit europæiske sygesikringskort.

Telefon +34 901 400 100

Spanske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Spanien på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Spanien ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Spanien. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Spanien.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Spanien

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Spanien og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Spanien, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Spanien.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

Spanien fra 176 Euro

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Barcelona fra 189 Euro

#Barcelona Visit Barcelona Barcelona er en utrolig smuk og spændende by ved den spanske kyst. Her er der kilometervis af sandstrande, skøn mad, festligt natteliv og...
Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Madrid fra 305 Euro

#Madrid Visit Madrid Madrid er både Spaniens største by og hovedstad, så der er masser af moderne faciliteter og aktiviteter du kan nyde hver gang du...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her