Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Østrig

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 144 eller 112
  • Gratis behandling hos læger der er tilknyttet det offentlige system (Kassenarzt)
  • Gratis hospitalsbehandling, de første 28 dage ved indlæggelse er der en egenbetaling på mellem 10 og 23,50 Euro pr dag.

Telefon N/A

Østrigske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Østrig på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Østrig ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Østrig. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Østrig.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Østrig

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Østrig og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Østrig, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Østrig.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

Østrig fra 220 Euro

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Wien fra 255 Euro

#Vienna Visit Wien Wien er hovedstaden i Østrig og en af ​​de største byer i den Europæiske Union. Det var også verdens største tysktalende by før...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her