Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Italien

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 118
  • Der er delvis egenbetaling for behandling, du kan muligvis søge om refusion af omkostninger ved hjemkomst.

Telefon ikke opgivet

Italienske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Italien på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Italien ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Italien. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Italien.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Italien

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Italien og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Italien, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Italien.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

Italien fra 173 Euro

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Rom fra 259 Euro

#Rome Visit Rom Rom, som ofte kaldes en af det moderne samfunds vugger, har set mange forskellige kulturer og civilisationer komme og gå. Den har set...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her