Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Island

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 112
  • Lægevagt aften/nat/weekend hedder “Læknavaktin”, ring 1770
  • Indlæggelse er gratis
  • Der er delvis egenbetaling for visse behandlinger

Telefon +354 515 0002

Islandske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Island på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Island ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Island. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Island.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Island

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Island og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Island, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Island.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

Island fra 474 Euro

#Iceland Rejser til Island Island har et af de mest alsidige landskaber i verden, og man kunne bruge en hel ferie bare på at opleve naturskønheden. Fra...

Reykjavik 3 dage fra 474 Euro

#Reykjavik https://www.youtube.com/watch?v=-GNIsy_Ckmk Rejser til Reykjavik Reykjavik er en fantastisk by, der ligger i et vildt og lige så utroligt land. Dette land er enhver fotografs drøm, da...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her