Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Grækenland

Sygdom på rejsen

  • For akut lægehjælp ring 166
  • Der være en mindre egenbetaling til læge honorarer, afhængig af lægens kontrakt, forhør dig evt inden behandling.

Telefon +30 210 8110 903

Græske sundhedsmyndigheder website
EU om regler for sygesikring dækning i Grækenland på dansk website

Hvad dækker det blå sygesikringskort i Grækenland ?

Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Grækenland. Kortet dækker ved læge, hospitalsbehandling, hospitalsindlæggelse, tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Grækenland.

Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så godt som det gule sygesikringsbevis. Du kan risikere at behandleren beder dig om at betale for behandlingen, og du senere skal søge refusion gennem Styrelsen for Patientsikkerhed, International Sygesikring.

Husk at gemme originale regninger og kvitteringer samt få kopier af henvisninger og recepter hvis der er mulighed for refusion af den offentlige andel.

Vigtigt: Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring, kortet dækker basis behandling og ikke mere.

På siden her har vi samlet de, på udgivelsestidspunktet, gældende regler for udstedelse, benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort. De informationer vi har samlet kan være ændret senere. For aktuelle priser og regler kan du søge oplysninger på den nationale sundhedsmyndigheds website.

Privat rejseforsikring, Grækenland

Hvis du ikke vil have problemer på din rejse til Grækenland og være urolig for hvis der skulle opstå situationer der vil kræve at du skal søge lægehjælp anbefales det på det kraftigste at tegne en privat rejseforsikring der dækker alt i forbindelse med din rejse til Grækenland, fra mistet bagage over afbestillingsforsikring til lægehjælp og eventuel hjemtransport.

Hos find forsikring kan du se og sammenligne priser og du kan få tilbud på forsikringer der dækker rejser til Grækenland.

Sociale medier

Kig med og deltag i diskussionen på vores sociale medier

Mest søgte hashtags på vores side:

#Hamburg #HamburgAirport #HamburgLufthavn #RejserFraTyskland #TyskeRejsebureauer

Grækenland fra 209 Euro

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Oia fra 575 Euro

#Oia Rejser til Oia Det smukke feriested Oia ligger på den nordvestlige kyst af Santorini i Grækenland. Den traditionelle græske landsby ligger på en stejl klippe...

Thessaloniki fra 237 Euro

#Thessaloniki Rejser til Thessaloniki Med en historie, der strækker sig over 2.300 år, har Thessaloniki haft flere genfødsler gennem historien. Den var den rigeste by i...

Athen, se aktuelle tilbud

#Athens Rejser til Athen Græsk kultur dominerende det globale samfund i flere århundreder. Visse dele af Bibelen er skrevet på græsk. Monumenter skabt til ære for...

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her